Murat Yılmaz

Murat Yılmaz

Hakkında

1969 yılında İstanbul'da doğdu. İlk öğretimine İstanbul'da başlayıp, Almanya'da devam etti.

Orta okulu ve Yüksek Ticaret Lisesini Almanya'da tamamladıktan sonra, Köln Üniversite sinde Hukuk okuyarak, Uluslararası Hukuk dalında doktora ile tamamladı.

Genç yaşta Prof. Dr. Necmeddin Erbakan ile tanışarak, yaklaşık 15 yıl Avrupa ve Türkiye'de hizmetlerinde bulundu. 27 yıldır aktif siyasetin içinde.

Almanya'da son olarak Uluslararası bir holdingin Almanya, İsviçre, Avusturya, Belçika ve Türkiye ülkelerinin Sorumlu Genel Müdürlüğünü yaptı! 

1995 yılından beri belirli yerlerde köşe yazarlığı yaptı. Almanya'da "Akquise", "Rettungsmagazin" adlı dergilerde makaleleri yayınlandı.

OGÜNHaber "okuyucu yazıları" sayfasında yayınladığı yazıların beğenilmesi sonrasında yazar kadrosuna giriş yaptı.
Toplam 614 yazı listeleniyor
  • İç siyaset tuzağı!

    Artık en zor ikna olan bile görmüştür ki, dünyada kartlar yeniden dağıtılıyor. Tıpkı yüz yıl önce olduğu gibi.

  • Yüksek gerilim!

    Meseleyi süslü cümleler ile şirinleştirmenin hiç anlamı yok. Ortam barut fıçısı misali. Havadaki yüksek gerilim, neredeyse gözle görülür biçimde hissettiriyor kendini.

  • Anlatamadık!

    Söylenmesi gerekeni söyleyemedik ve gerçekleri, bir türlü insanımıza anlatamadık. İşin özü budur.

  • İstanbul İl Seçim Kurulu bağımsız mı?

    Bu yazının kaleme alındığı şu dakikalarda, İstanbul İl seçim Kurulu, bir kez daha bir kanunsuzluğa imza attı.

  • S-400!

    Geçen gün yine bir ilke, görülmemiş bir hadsizliğe şahid olduk. Daha durumu bile muğlak olan Ekrem İmamoğlu’mu desem, müdafa mı desem, bilemedim, şu an itibariyle normal bir vatandaş.

  • Deve misali Batı!

    31 Mart’ı 10 gün geçmiş olmamıza rağmen, ülkenin her yerinde, her kesiminde, daha etkileri konuşulmakta. Ve nasıl konuşulmasın ki?

  • FETÖ vs Al Capone

    ABD bin belki de en meşhur Gangsteri ve Mafya Babası Al Capone’u sanırım hepimiz duymuşsunuzdur ve biliyoruz!

  • Vadedilmiş topraklar

    Videoyu ilk seyrettiğimde, gözlerime, kulaklarıma inanasım gelmedi diyeceğim ama maalesef bunların iç yüzünü bildiğim için, gördük ve duyduklarıma inanmak hiç de zor olmadı.

  • Her şeye rağmen CHP ha?

    Bir HDP’linin twiti: “10 Büyük Şehire Kayyum atadık”! Bir başka twitte, Suriye’de şehid düşen bir Mehmetçiğimizin fotoğrafı, altına YPG imzalı bir mesaj, “Bunu da seçim hediyesi olarak İstanbul’a gönderdik”!

  • İnandıramazsınız!

    Aziz milletimiz seçimini yaptı. Çok az üzücü olay dışında yine sağ duyu ile sakin ve sessiz vatandaşlık görevini yetine getirdi.