TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.113
  • Altın 2238.485
  • BIST 100 8753.67
İsmail Çetin Korkmaz

İsmail Çetin Korkmaz

Hakkında

Özel ilgi ve araştırmalar olarak Ortadoğu kültürler Antik tarih araştırma ve makalelerim OgünHaber de yayınlanmaktadır. İş Deneyimleri 01.2009-12.2011 (2 yıl, 11 ay) İstanbul(Asya) - Türkiye Tam Zamanlı İSTANBUL VE GAZİANTAP TE BULUNAN 10 AD. RESTAURANT VE ŞUBELERİNİN GENEL DENETİM, HEDEF, KARLILIK, PENETRASYON, BÜYÜME PLANI, VE STRATEJİLERİNİN OLUŞTURULMASI. AYRICA: SAHAN MARKASI ADI ALTINDA TÜRK YEMEKLERİNİN İLK DEFA DONDURULMUŞ OLARAK ÜLKEMİZDE Kİ ULUSAL VE YEREL MARKET ZİNCİRLERİNE PENETRASYONU SAĞLAYARAK ANLAŞMALARI İMZALAMAK. ULUSLAR ARASI GIDA FUARLARINDA ( SİAL MİDDLE EAST ) DUBAİ PARİS ve ABU DHABİ FUARLARINDA TÜRK YEMEKLERİNİN TANITIMINI YAPARAK İRAN-IRAK V.B ORTA DOĞU ÜLKELERİNE SOĞUK ZİNCİR OLARAK İHRACAATLARINI YAPMAK.TOPLAM PERSONEL 650 KİŞİ Yiyecek ve İçecek Direktörü Alke Turizm A.Ş. Adana Aqualand 03.2000-12.2004 (4 yıl, 9 ay) Adana - Türkiye Tam Zamanlı 1500 KİŞİLİK GÜNÜ BİRLİK TATİL KÖYÜNÜN (RESTAURANT, BAR, CAFE, CLUB, HAVUZ, PLAJ) YİYECEK, İÇECEK SATIN ALMASI VE BÜTÜN ORGANİZASYONLARININ KOORDİNASYONUN ONAYLANMASI. İşletme Müdürü Alp GroupConsultancy TAHRAN 04.1997-01.2000 (2 yıl, 9 ay) TAHRAN - İran Tam Zamanlı TAHRAN-İRAN'DA OSMANLI MUTFAĞI MUTFAK VE PERSONEL (70) DAHİL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ POZİSYONUNDA GÖREV YAPTIM. Yiyecek İçecek Şefi Alke Turizm A.Ş. Antalya Aqualand 01.1996-03.1997 (1 yıl, 2 ay) Antalya - Türkiye Tam Zamanlı ŞİRKETİN GIDA ÜRÜN SATIN ALMALARI, ORGANİZASYONLAR (DÜĞÜN,TOPLANTI VE DİĞER ETKİNLİKLER) EKİP LİDERLİĞİ YAPMAK. Bilgisayar Bilgileri MİCROSOFT OFFİCE DÜNYA MUTFAĞI EĞİTİMİ :Güney Afrika Johannesburg da RSC GROUP-JOHANNESBURG - 01.07.1996-30.03.1997 Özellikle; * Akdeniz Mutfağı * Osmanlı Mutfağı * Ortadoğu Mutfağı Et ağırlıklı kebap ve çeşitleri hakkında Yemek kültürü 180 adet makalelerim OGÜN haberde yayınlanmıştır Yabancı Dil Okuma Yazma Konuşma İngilizce Orta Arapça Orta Başlangıç Orta
Toplam 606 yazı listeleniyor
  • Kutsal Krallar

    Tanrı'nın Krallığı olarak da adlandırılan, Cennetin Krallığı içinde, Hıristiyanlığın Tanrı Kral veya Tanrı'nın iradesinin yeryüzünde yerine getirilmesi olarak hüküm sürdüğü, üzerinde Ruhsal alemi ifade etmektedir.

  • Reptilianlar..

    Aramızdalar mı? kan içen, et yiyen, şekil değiştirebilen dünya dışı sürüngenler, insansılar.. Bu soğukkanlı yaratıkların tek amaçları; 'insan ırkını köleleştirmek kendi emirleri altına almak..'

  • Yıldız İnsanlar

    New Mexiko'da ki Şako konyonu çölünde antik Pueblo halkının harabeleri gömülüdür.

  • Nazca çölü çizgileri..

    Güney Amerika da Şili'nin Nazca çölünde kumlu araziler üzerinde çizilen şekiller ve geometrik çizgiler.

  • Dünya daki 'Dikili Taş'lar (Monolitler)..

    Washington anıtı ABD'nin ilk Başkanını anmak için 19 yy da inşa edilen bu anıt, Amerika'nın başkentinde 169 mt den daha yukarıya yükselir.

  • Kutsal 'ÜÇ'

    Çin'in Yunnan eyaletinde üç pagolalı olarak bilinen üçlü 1.1OO yıllık Budist tapınağı nüfusu doğal afetlerden koruyan bir üçgen oluşturuyor.

  • Akhenaton

    Mısır Lüxor da Nil nehrinin doğu kıyında tarihi MÖ 32 yy kadar uzanan Karnak tapınaklarının kalıntıları bulunuyor.

  • Nostradamus'un kehanetleri

    16 yy da güney Fransa da yaşamış olan kimyager ve eczacı Nostrodamus, 1555 yılında kehanetler isimli bir almanak yayınladı.

  • Mona Lisa

    1503 yılında İtalya Floransa da Leonardo da Vinci zengin bir ipek tüccarının karısının resmini yapması için davet edilip görevlendirildi.

  • Felsefe Taşı..

    Simya ilmine göre dokunduğu her nesneyi altına dönüştüreceğine inanılan taş.