3 yıldızlı üç, 2 yıldızlı yedi, tek yıldızlı iki ve bir serbest dalgıç olmak üzere 13 kişiden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi tarafından yaz sezonu öncesi düzenli olarak yapılan deniz dibi temizlik çalışmaları devam ediyor.
Bu hafta Gölköy’de gerçekleştirilen çalışmada ekipler, yaklaşık iki saat boyunca deniz dibinde biriken atıkları topladı. Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Funda Akçalı da Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Özten ile birlikte çalışmaları yakından takip etti.
Bölgede hazır bekleyen Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine dalgıçlar tarafından ulaştırılan atıklar, yerinde ölçülüp ayrıştırılarak geri dönüşüm için Konacık’taki Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne nakledildi. Çalışmalarda denizden 40 kg alüminyum, 45 kg plastik, 55 kg cam, 25 kg karışık atık ve 30 kg tekstil atığı olmak üzere toplam 195 kg atık çıkarıldı.
Bu sene 19 noktada planlanan deniz dibi temizlik çalışmaları, Gölköy’ün ardından Torba ve son olarak da Bodrum ilçe merkezinde yapılacak.
22:54 FIFA The Best 2025 açıklandı: Yılın en iyileri belli oldu
15:54 Dünyanın en iyi 10 turizm şehri belli oldu: Türkiye'den hangi il listeye girdi?
14:23 Avrupalı liderler, Rusya tehdidine karşı Ukrayna'ya destek sözü verdi
14:19 Trump, Kevin Hassett'den 'potansiyel Fed başkanı' olarak bahsetti
14:17 VakıfBank, Dünya Bankasından 1,5 milyar avro kredi sağladı
14:15 120 yıl geriye götüren haber: Balkanlarda hareketlenme var
14:10 MASAK'tan nakit ve havale işlemlerine sıkı denetim geliyor
13:25 Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme : Oğlu ifadeye çağrıldı
10:17 Meteoroloji uzmanı Güven Özdemir, İstanbul’a kar yağışı tarihlerini açıkladı: 2 soğuk hava sistemi etkili olacak
10:15 Dijital platform Gain'e operasyon: Holding yetkilisi üç kişiye gözaltı, şirkete kayyum atandı
15:54 Mahkeme kararını açıkladı: Manifest Grubu'na hapis cezası verildi
00:44 Sergen Yalçın: Bu akşamki maç bana göre bir tiyatro oyunuydu
15:38 Hamas, İsrail’in Gazze saldırısında üst düzey komutanının öldürüldüğünü doğruladı
12:32 Avustralya'nın dünyaca ünlü Bondi Plajı’nda silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var
11:56 Ataşehir'de kaçak at kesimi iddiası: 2 şüpheli gözaltına alındı
23:56 Meclis'te istismar iddiası soruşturmasında üç kişi tutuklandı
Denize en çok mavi yakışır
Bodrum Belediyesi'nin 4 yıldır sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi 'Denize en çok mavi yakışır' kapsamında Gölköy'de deniz dibinde temizlik gerçekleştirildi.
