Trump'tan flaş iddia
Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında konuşan Trump seçimlerde yolsuzluk olduğunu iddia etti. İddiaları ile ilgili olarak “ABD’nin her yerinden belgeler geliyor” diyen Trump konuşması sırasında bu belgeleri paylaşmadı.
ABD’deki Fetö okuluna 4,5 Milyon dolar ceza
ABD Adalet Bakanlığının resmi internet sayfasında yer alan açıklamada, ülkenin Illinois ve Ohio eyaletlerinde faaliyet gösteren FETÖ bağlantılı bir okul ağı olan Concept Okulları yönetiminin, ihaleye fesat karışmaktan devlete 4.5 Milyon Dolar para cezası ödemeyi kabul ettiği kaydedildi.
Yerli otoya meteorolojik destek
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin Otomobili’ne meteorolojik veri desteği sağlayacak.
Fırat somonu Norveç'e rakip
Fırat Nehri’nde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor.
İstanbul’da toplu taşımada virüs denetimi sıklaştırıldı
İstanbul’da koronavirüs vakalarının artmasının ardından toplu taşıma araçlarında maske, mesafe denetimleri sıklaştırıldı.
İzmirliler çadır kentlerde yaralarını sarıyor
İzmir depreminin 1. haftasında çadırkentlerde yaşam sürüyor. Çadırkentlerde yaşayan vatandaşlar depremin etkilerini yavaş yavaş atlatmaya çalışırken belediyeler, yardım kuruluşları ve STK’lar vatandaşların yeme içme, barınma gibi birçok ihtiyacını karşılamak için durmadan çalışıyor. Çadır kentlerde yaşayan vatandaşlar, Türkiye’nin her yerinden yardımlar geldiğini belirterek, oluşturulan birlik beraberlik ortamının şaşırtıcı ve memnun edici olduğunu söylediler.
Ekonomi Vitrini
6 Kasım 2020 Cuma günü borsa piyasaları; BIST %0.58 artarak 1.187, Dolar %1.34 artarak 8.5291, Euro %1.68 artarak 10.1315, Altın %1.53 artarak 535,64, Petrol %2.76 azalarak 39.80, Bono sabit değerinde kalarak 15.32'den işlem gördü.
Hava Durumu
7 Kasım 2020 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 15, İstanbul'da 16, İzmir'de 21, Antalya'da 26 derece olacak.
17:47 Fon soruşturması: Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi ifadeye çağrıldı
17:43 Alman otomotiv devinden zarar uyarısı: Kar yüzde 15 düştü
17:31 Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran CHP'den istifa etti: 'Bağımsız devam edeceğim'
17:30 Bakan Gürlek'ten yasa dışı bahis operasyonları açıklaması: 9 ayda 5 bin 949 şüpheli tutuklandı
17:20 Esenyurt'ta iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var
16:53 Narin Gümrük ve Elsan Global Lojistik New York'ta ofis açtı
16:50 Trump’ın seçim yenilgisi Avrupa ve küresel piyasalar için ne anlama geliyor?
16:33 Beşiktaş'ın Avrupa maçı kadrosu açıklandı
16:32 Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci hakkında karar verildi: Uyuşturucu suçundan yargılanıyorlardı
16:03 Fransa'da kan bankalarına siber saldırı: Kan stokları tehlikeye girdi
15:40 AKOM'dan İstanbul için kritik sağanak ve fırtına uyarısı: Saat 16.00'ya dikkat
15:37 Hamaney: ABD'deki seçim sonuçları Washington'ın İran'a yönelik düşmanlığını değiştirmeyecek
15:00 Polonya'daki Starlink saldırısıyla bağlantılı Türk şüpheli tutuklandı
14:58 ABD'de ara seçimler: Demokratlar Senato ve Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kazandı
14:15 Özel askeri harekat sürüyor: Ukrayna, 1160 askerini daha kaybetti
13:42 İçişleri Bakanlığı'ndan 11 ilde 4 ayrı operasyon: 230 gözaltı
Haber Turu 6 Kasım 2020 Cuma
6 Kasım 2020 Cuma Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri....