- 86 yıl sonra yeniden asıl hüviyetine kavuşan Ayasofya-i Kebir Cami-i’nde ilk cuma namazı kılındı. Bölgeye akın eden vatandaşlar namaz için sokaklarda saf tuttu.
- Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, 86 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cuma hutbesini kılıç geleneğiyle okudu.
- Ayasofya Camii, 86 yıl aradan sonra bugün cuma namazıyla ibadete açıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen on binlerce vatandaş alanda bayram coşkusu yaşşadı.
- Türkiye’nin en önemli tarım ürünleri arasında yer alan fındıkta tahmini rekolte belirlendi. Tarım ve Orman İl Müdürlükleri verilerine göre, rekolte geçen yıla göre yüzde 15 oranında azalarak 660 bin 157 ton olarak tahmin edildi.
- İçerdiği kollajen, mineraller ve vitamin ile bağışıklık sistemini güçlendirdiği belirtilen kelle paça çorbasına korona virüs vakaları sonrası talep arttı. Aydın’da lokanta işleten Mehmet Nişancı kelle paça çorbasının ilk biten çorba olduğunu belirtti.
- Sakarya’nın Mithatpaşa Garı’nda atıl vaziyette bulunan boş tren ve vagonlar grafiticilerin mekanı oldu. Grafiticilerin adeta tuvali olan vagonlar havadan da görüntülendi.
- Her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan Alaska’da küresel ısınmayı Türk çift görüntüledi. Havadan çekilen görüntüler ise Alaska’nın muhteşem doğasını gözler önüne serdi.
- BIST %0.01 artarak 119.017, Dolar %0.08 artarak 6.8490, Euro %0.04 artarak 7.9422, Altın %0.35 artarak 416.66, Petrol %0.18 artarak 43.41, Bono %1.63 artarak 10.57'den işlem gördü.
- 25 Temmuz 2020 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve Antalya'da 32, İstanbul'da 30, İzmir'de 33 derece olacak.
17:47 Fon soruşturması: Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi ifadeye çağrıldı
17:43 Alman otomotiv devinden zarar uyarısı: Kar yüzde 15 düştü
17:31 Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran CHP'den istifa etti: 'Bağımsız devam edeceğim'
17:30 Bakan Gürlek'ten yasa dışı bahis operasyonları açıklaması: 9 ayda 5 bin 949 şüpheli tutuklandı
17:20 Esenyurt'ta iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var
16:53 Narin Gümrük ve Elsan Global Lojistik New York'ta ofis açtı
16:50 Trump’ın seçim yenilgisi Avrupa ve küresel piyasalar için ne anlama geliyor?
16:33 Beşiktaş'ın Avrupa maçı kadrosu açıklandı
16:32 Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci hakkında karar verildi: Uyuşturucu suçundan yargılanıyorlardı
16:03 Fransa'da kan bankalarına siber saldırı: Kan stokları tehlikeye girdi
15:40 AKOM'dan İstanbul için kritik sağanak ve fırtına uyarısı: Saat 16.00'ya dikkat
15:37 Hamaney: ABD'deki seçim sonuçları Washington'ın İran'a yönelik düşmanlığını değiştirmeyecek
15:00 Polonya'daki Starlink saldırısıyla bağlantılı Türk şüpheli tutuklandı
14:58 ABD'de ara seçimler: Demokratlar Senato ve Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kazandı
14:15 Özel askeri harekat sürüyor: Ukrayna, 1160 askerini daha kaybetti
13:42 İçişleri Bakanlığı'ndan 11 ilde 4 ayrı operasyon: 230 gözaltı
Haber Turu 24 Temmuz 2020 Cuma
24 Temmuz 2020 Cuma Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri...