ÇANAKKALE/İHA- Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş., Kuzey Ege’de meydana gelen olumsuz hava koşulları nedeniyle Geyikli-Bozcaada ile Kabatepe- Gökçeada hattındaki tüm feribot seferlerini iptal ettiğini duyurmuştu.
Şiddetini arttıran lodos fırtınası nedeniyle Çanakkale-Kilitbahir feribot seferleri de geçici süreyle askıya alındı. Konuya ilişkin GESTAŞ A.Ş.’den yapılan yazılı açıklamada, “Bugün, Çanakkale-Kilitbahir hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı geçici olarak seferler iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.
METEOROLOJİDEN FIRTINA UYARISI
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada ise, “Çanakkale il genelinde güney-güneydoğudan kuvvetli esmeye başlayacak rüzgarların; kuvvetli (40-60 km/saat) ve yer yer fırtına (50-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarılarında bulunuldu.
09:22 Benzinde 4.80 TL indirim beklentisi: Gözler 6 Kasım'da
09:20 Kanada'da korkunç ayı saldırısı: Anne ve kızı ölü bulundu
09:13 Fenerbahçe, Liverpool'u 3-2 mağlup etti
09:09 Meteoroloji'den 16 ile sarı ve turuncu alarm: Kar geliyor
17:47 Fon soruşturması: Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi ifadeye çağrıldı
17:43 Alman otomotiv devinden zarar uyarısı: Kar yüzde 15 düştü
17:31 Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran CHP'den istifa etti: 'Bağımsız devam edeceğim'
17:30 Bakan Gürlek'ten yasa dışı bahis operasyonları açıklaması: 9 ayda 5 bin 949 şüpheli tutuklandı
17:20 Esenyurt'ta iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var
16:53 Narin Gümrük ve Elsan Global Lojistik New York'ta ofis açtı
16:50 Trump’ın seçim yenilgisi Avrupa ve küresel piyasalar için ne anlama geliyor?
16:33 Beşiktaş'ın Avrupa maçı kadrosu açıklandı
16:32 Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci hakkında karar verildi: Uyuşturucu suçundan yargılanıyorlardı
16:03 Fransa'da kan bankalarına siber saldırı: Kan stokları tehlikeye girdi
15:40 AKOM'dan İstanbul için kritik sağanak ve fırtına uyarısı: Saat 16.00'ya dikkat
15:37 Hamaney: ABD'deki seçim sonuçları Washington'ın İran'a yönelik düşmanlığını değiştirmeyecek
Şiddetli lodos etkili oluyor, feribotlar beşik gibi sallanıyor
Çanakkale'de şiddetli fırtına deniz ulaşımını aksatıyor. Bugünkü Gökçeada ve Bozcaada seferlerinin yanı sıra Çanakkale-Kilitbahir seferleri de geçici süreyle iptal edildi.