SAKARYA/İHA- Sakarya genelinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemenin yanı sıra yer yer sel felaketlerine de sebep oluyor. Bu doğrultuda Akyazı ilçesi Beldibi Mahallesinde meydana gelen sel felaketinde yaklaşık 7 mahalleyi birbirine bağlayan köprünün ayaklarında tahribat oluştu. Bölgeye sevk edilen jandarma ekiplerince ise köprünün giriş ve çıkışları ulaşıma kapandı. Köprünün bağladığı mahallelerde kalan vatandaşlar da ulaşımı alternatif yollardan sağlıyor. Yağış sonrasında oluşan sel felaketinde tahribata uğrayan köprü ve bölgesi havadan da görüntülendi.
KÖPRÜ ŞUANDA YIKILMA TEHLİKESİNDE
Sel felaketinde ayaklarından hasarlanan köprünün yaklaşık 7 mahalleyi bağladığını belirten İdris Peker, “Dünden beri etkili olan yağmur, Mudurnu Çayını taşırdı. Beldibi Mahallesinden geçen Mudurnu Çayı, köprünün ayaklarında da hasar oluşturdu. Köprü şuanda yıkılma tehlikesinde. 7 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde ulaşım durduruldu. Diğer mahallemizde kayıp olan bir kişinin arama çalışmaları da hala daha sürüyor. Dün akşamdan beri devam eden yağış sonucu sel oluştu. Selin getirdiği malzemeler köprünün ayağında hasar oluştu. Köprü üzerinden ulaşım durdurulunca diğer mahallelerde bulunan alternatif yollardan vatandaşlar ulaşımlarını sağlamaya çalışıyorlar” dedi.
78 YAŞINDAKİ VATANDAŞI ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Öte yandan Akyazı ilçesi Dedeler Mahallesinde sabah 07.00 sıralarında sele kapılan 78 yaşındaki Sami Özkul için arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çok sayıda ekibin seferber olduğu arama çalışmasında ise ekiplerin yaşlı adama dair henüz bir bulguya rastlamadıkları öğrenildi.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
Sel felaketinde 7 mahalleyi bağlayan köprünün ayaklarında hasar oluştu
Sakarya’da etkili olan sağanak yağış sırasında oluşan sel felaketinde Akyazı ilçesinde 7 mahalleyi birbirine bağlayan köprünün ayaklarında hasar oluştu. Bölge halkı ise ulaşımı alternatif yollardan gerçekleştiriyor.
