SAKARYA/İHA- Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 46 yaşındaki Sebahattin Tepeçınar ve Havva Çelik son yolculuğuna uğurlanıyor. Tepeçınar’ın cenazesi yapılan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Tepeçınar ve Çelik’in cenazesi daha sonra yaşadığı Sakarya’nın Akyazı ilçesine getirildi. Merkez Gazi Süleyman Paşa Camisi’nde düzenlenen törenle Tepeçınar ve Havva Çelik’in Türk bayrağına sarılı tabutları ile son yolculuğuna uğurlanacak.
Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çatak, Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici, Tepeçınar’ın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katılması bekleniyor.
13:15 Ahbap Soruşturması'nda MASAK incelemeleri ortaya çıktı: Hangi ünlü isim ne kadar bağışta bulundu?
13:11 İngiltere’den Rusya’ya yeni yaptırım dalgası: Listede Ozon Bank da var
13:08 İngiltere’de restoranlar, publar ve tiyatrolar, gizlilik endişeleri nedeniyle akıllı 'casus gözlükleri' yasaklıyor
12:26 Bilim insanları ilk kez marulda et proteini üretti
12:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 14'te MHP lideri Bahçeli ile görüşecek
11:34 BDDK onay verdi, satış tamamlandı: 125 yıllık Türk bankası ABD'lilere satıldı
11:31 Bakan Bayraktar: 'Türkiye, petrol ve doğalgaz aramacılığında yeni faza geçti'
11:28 Yeni Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper gözaltına alındı
11:26 Benzine büyük indirim: Pompa fiyatlarına yansıyacak mı?
11:13 Bilim dünyası bu anı bekliyordu: SpaceX roketinin Ay'a çarpmasının ardından bilim insanları ne buldu?
11:05 SPK dev kararlarını açıkladı: 4 şirkete halka arz onayı
10:19 ABD basını: Trump, İran'daki mühimmat nedeniyle Hegseth'e sert çıktı
09:57 Altın 7 haftanın zirvesinde: Neden yükseliyor? Ons altın ve gram altında son durum ne?
09:35 Altında 4 bin 200 dolar fırtınası: İslam Memiş'ten ezber bozan uyarı
09:18 İngiltere kapıları açtı: 100’den fazla dev şirkete vize istisnası
18:00 Türk edebiyatının usta ismi Bilgesu Erenus hayatını kaybetti
Patlamada hayatını kaybeden işçiler son yolculuğuna uğurlanıyor
Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden fabrika işçilerinden Sebahattin Tepeçınar ve Havva Çelik’in cenazeleri son yolculuğuna uğurlanmak için Türk bayrağına sarılı cenazesi ile cami bahçesine getirildi.