SAKARYA/İHA- Sakarya’da patlamanın meydana geldiği fabrika bölgesine çok sayıda itfaiye, sağlık, AFAD, polis ve jandarma ekibi sevk edilmişti. 4 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralanın olduğu patlamada ekipler çalışmalarına gece saatlerinde de hız kesmeden devam ediyor. Patlama sonucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hastaneye kaldırılan 114 kişiden 92 kişinin taburcu olduğunu ve 22 kişinin ise tedavilerinin sürdüğünü açıkladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Sakarya Hendek’teki patlamada yaralanan ve tedavisi devam eden hastalarımızı Hendek Devlet Hastanemizde ziyaret ettik. Hastaneye kaldırılan 114 kişiden 92’si taburcu oldu, 22’sinin tedavisi sürüyor. Hayatını kaybeden 4 yurttaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum” ifadelerine yer verdi.
23:21 Google, OpenAI'a karşı Gemini 3 Flash'ı piyasaya sürdü
22:37 Nükleer bilimci MIT profesörü silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
22:33 Arabistan'a kar yağdı mı? Arabistan'ın neresine kar yağdı , Kabe'ye Mekke'ye kar yağdı mı?
22:32 Deutsche Bank piyasa anketi: 2026'nın en büyük riski ne olacak?
17:31 Japonya'da yüzlerce kişi hükümetin iklim politikalarını dava etti
17:28 ABD-Tayvan arasında 11.1 milyar dolarlık silah anlaşması: Pasifik’te gerginlik artıyor
13:27 Plastik poşete zam gelecek mi? Market temsilcileri ne kadar istedi?
13:02 MSB: Karadeniz'de kontrolden çıkan İHA F-16'lar tarafından kontrollü müdahaleyle düşürüldü
11:05 Yıldız Tilbe ve Hülya Avşar tartışması sosyal medyada gündem oldu
11:03 Almanya yaklaşık 50 milyar euroluk askeri teçhizat ve silah alımını onayladı
10:59 Sunucu Okan Karacan gözaltına alındı
10:56 Yılbaşı öncesinde 17 ilde sahte alkol operasyonu: 27 bin litre sahte alkollü içki ele geçirildi
10:24 Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İrem Sak, Danla Biliç, Senna Yıldız ve Aleyna Tilki gözaltına alındı
23:36 Netanyahu duyurdu: Mısır'la 35 milyar dolarlık doğalgaz anlaşmasına onay
23:28 İngiltere AB'nin eğitim programı 'Erasmus+'ya tekrar dahil olacak
10:35 Gümüşten yeni rekor geldi, gram altın zirveyi zorluyor: Piyasalar neden hareketlendi?
Patlama sonrası hastaneye kaldırılan 114 kişiden 92'si taburcu oldu
Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrasında ekipler çalışmalarına gece saatlerinde de hız kesmeden devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından hastaneye kaldırılan 114 kişiden 92 kişinin taburcu olduğunu, 22 kişinin ise tedavisinin sürdüğünü duyurdu.
