İSTANBUL/İHA- Korona virüs tedbirleri kapsamında tam kapanmanın ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle resmi tatili fırsata çeviren İstanbullular sahillere akın etti.
Sarıyer’de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlardan bazıları balık tutarken bazıları ise denize girdi. Ailesiyle piknik yapan ve spor yapan İstanbullular da kameralara yansıdı.
Yeniköy sahiline balık tutmaya gelen bir vatandaş, “Kısıtlamalarla ilgili kaç gün evlerde kaldık dışarı çıkmadık en sonunda bitti balığımızı tutmaya başladık” dedi.
Güneşli havayı fırsat bilen lise öğrencisi Yakup Yılmaz, “Deniz çok güzel yüzmeye geldik ama birazcık soğuktu. Kısıtlamalar bitince biz de sezonu açmaya karar verdik” dedi.
Eşiyle birlikte boğazın tadını çıkaran Fırat Demir, “Fırsatı bildik bugün 19 Mayıs kısıtlamalar da bitince hava da güzel, bu fırsatı değerlendirip hemen sahile koştuk. Eşimle değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.
Eşi Nuray Demir ise "19 Mayıs güzel bir gün hava çok güzel bu kadar uzun kısıtlamadan sonra bir deniz havası almak için eşimle birlikte bir kahve molası yaptık” dedi.
18:03 Progress MS-35 kargo aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’na kenetlendi
17:28 MS NOW'a Beyaz Saray'a giriş engeli: Trump CNN, Politico ve ağı yasaklayacağını açıklamıştı
16:45 İstanbullular dikkat: Yarın iki ilçede bazı yollar trafiğe kapatılacak
16:05 Fon soruşturmasında yeni gelişme: Pusula ve Tera yöneticileri hakkında gözaltı kararı
15:45 Şehit ve gazi yakınları atama töreninde konuşan Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecini bir devlet projesi olarak yürütüyoruz
15:12 Trabzonspor-Galatasaray maçının VAR hakemi açıklandı: İspanyol hakem görevlendirildi
14:47 İzmir'de galericilik adı altında tefecilik yapmışlar. Çok sayıda mağdur var
14:45 Konya'da Narko Mercek operasyonu! Kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi: 26 gözaltı
14:41 Gemini üç şirketi hackledi
14:34 Gorillaz üyesi Damon Albarn'dan konserde Filistin bayrağı: 'Asla tarafsız olmayın'
14:30 Türkiye'de geçen ay 66 'meteorolojik afet' yaşandı
14:17 Küçükçekmece'de yıkım sırasında bina çöktü: 2 yaralı
13:10 Ünlülere uyuşturucu ve fuhuş soruşturması: 2 isim tutuklandı
12:49 Yargıtay'dan emsal 'nafaka' kararı: Gelir düzeyi eşitse nafaka yok
12:02 Kaliforniya Valisi imzaladı: Yapay zekaya 'acil kapatma tuşu' kararnamesi
10:33 Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk hakkında gözaltı kararı
Güneşli havayı fırsat bilen İstanbullular soluğu boğazda aldı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda güneşli havayı gören vatandaşlar, boğaza koştu. Sahilde piknik yapan, balık tutan ve denize giren vatandaşlar kameralara yansıdı.