BURSA/İHA- Bursa’da Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, özel bir vakfın arsası için çeyrek milyar bedel üzerinden, kat karşılığı ihalesi yapacak. Nilüfer’e bağlı Fethiye’de, Abdunnebioğulları Yusuf ve Mahmut Mazbut Vakfı’na ait arsalar, kat karşılığına dayalı projeyle değerlendirilecek. Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün yürüteceği ihaleyle konut ve ticaret ile özel eğitim tesisi amaçlı projelerin gerçekleştirilmesi sağlanacak.
Artırmaya esas ve 30 Haziran’da yapılacağı ilan edilen inşaat ihalesinin bedeli ve geçici teminatı, Bursa’da rekor tutarlarıyla dikkati çekiyor.
Yatırımcı aranan projenin tahmini taban inşaat bedeli, 222 milyon TL olarak ilan edilirken, ihaleye katılım için 6.6 milyon TL geçici teminat isteniyor. İhaleye esas alan, 51 bin 105 metrekare olarak açıklandı.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün arsa veri tabanına göre, ihale ilanındaki 51 bin 105 metrekare için belirtilen pafta ve parsellere göre, aynı bölgede bitişik 4 ayrı arsa görülüyor.
Müteahhitlik ve inşaat sektörünün canlanması beklenen dönemde ilan edilen proje, önemli alternatif ve fırsat oluşturuyor.
Bursa Vakıflar Bölge Müdüürlüğü’nün yürüteceği ihaleye esas söz konusu arsalar, Nilüfer’de TOFAŞ Spor Salonu’nun doğu yanında ve popüler sosyal mekan Podyum Park’ın karşısında sayılabilecek, kuzeydoğusunda yer alıyor.
01:23 SGK ve BDDK'ya üst düzey atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
23:30 Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 101 kişi yakalandı
23:26 Diyarbakır’da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
23:17 Selçuk Bayraktar'dan haklı isyan: Hiçbirimiz güvende değiliz
23:10 Altın ve gümüş fiyatlarında büyük çöküş
23:09 Deutsche Bank açıkladı: Bitcoin’deki düşüşün 3 ana nedeni belli oldu
23:05 Epstein bir fuhuş ağı değil, istihbarat operasyonu iddiası
22:59 Bitcoin, Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana elde ettiği kazançları sildi
22:56 İngiltere Başbakanı özür diledi: Epstein'le bağlantılı Mandelson'ı geçen sene büyükelçi olarak atamıştı
22:52 Bill Gates: Jeffrey Epstein ile geçirdiğim her dakikadan pişmanım
22:44 Türk düşmanı Dilan Yeşilgöz, Hollanda Savunma Bakanı oldu
22:36 Otomotiv devi, 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımından vazgeçti iddiası
22:33 Arnavutköy Karaburun'da İHA bulundu
22:27 Norveç’te kraliyet davası: Veliaht Prens'in üvey oğlu bıçakla tehditten gözaltına alındı
11:27 Altın ve gümüş bir kez daha sert düştü: Düşüşün sebebi ne?
Bursa'nın en değerli arsaları ihaleye çıkıyor
Bursa'nın en gözde yerlerinden birisi olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı hastane alanı altında özel bir vakfa ait 51 dönümlük arsa Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 222 milyon liradan başlayan fiyatla ihale edilecek.
