İSTANBUL/İHA- Kavaklı, Dereağzı, Sahil Mahallesi ve Yakuplu bölgesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı Eğitim Vadisi Bulvarı Kavşağı’nda yıllardır trafikte yaşanan yoğunluk vatandaşları canından bezdirdi. Belediye tarafından mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde zabıta trafik ile önlem alınmaya çalışılsa da bölgede kilitlenen trafiğe bir türlü çare bulunamadı.
Okulların da olduğu bölgede özellikle pandemi sonrasında yeni konut yapılaşmalarının artması ve nüfusun yoğunlaşmasıyla trafik sorunu gitgide artıyor. Vatandaşlar, kavşaktaki sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.
Trafik sebebiyle okula geç kaldığını belirten Semanur Topuz, ”Bizim evimiz uzakta, gelmemiz uzun sürüyor. Buradaki trafik ise bir, bir buçuk saat sürüyor. Gelmemiz zor oluyor, zaten bir de durakta bekliyoruz. Okul çıkışında da kilitleniyor trafik. 08.45’te dersim, hep böyle geç kalıyorum” dedi.
Trafikten dert yanan Ekrem Bağlı adlı vatandaş ise, “Kavaklı’da oturuyorum. İşe gitmek için bu yolu kullanıyoruz. Trafik oluyor sürekli. Belediyeye, şubelerine seslenişte bulunduk ama bir cevap alamıyoruz. Bu esaret yarım saat, bir saat boyunca devam ediyor. 3 yıldır var bu sorun” diye konuştu.
17:47 Fon soruşturması: Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi ifadeye çağrıldı
17:43 Alman otomotiv devinden zarar uyarısı: Kar yüzde 15 düştü
17:31 Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran CHP'den istifa etti: 'Bağımsız devam edeceğim'
17:30 Bakan Gürlek'ten yasa dışı bahis operasyonları açıklaması: 9 ayda 5 bin 949 şüpheli tutuklandı
17:20 Esenyurt'ta iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var
16:53 Narin Gümrük ve Elsan Global Lojistik New York'ta ofis açtı
16:50 Trump’ın seçim yenilgisi Avrupa ve küresel piyasalar için ne anlama geliyor?
16:33 Beşiktaş'ın Avrupa maçı kadrosu açıklandı
16:32 Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci hakkında karar verildi: Uyuşturucu suçundan yargılanıyorlardı
16:03 Fransa'da kan bankalarına siber saldırı: Kan stokları tehlikeye girdi
15:40 AKOM'dan İstanbul için kritik sağanak ve fırtına uyarısı: Saat 16.00'ya dikkat
15:37 Hamaney: ABD'deki seçim sonuçları Washington'ın İran'a yönelik düşmanlığını değiştirmeyecek
15:00 Polonya'daki Starlink saldırısıyla bağlantılı Türk şüpheli tutuklandı
14:58 ABD'de ara seçimler: Demokratlar Senato ve Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kazandı
14:15 Özel askeri harekat sürüyor: Ukrayna, 1160 askerini daha kaybetti
13:42 İçişleri Bakanlığı'ndan 11 ilde 4 ayrı operasyon: 230 gözaltı
Beylikdüzü'nde yıllardır çözülemeyen trafik çileye dönüştü
Beylikdüzü Kavaklı Eğitim Vadisi Bulvarı’nda özellikle sabah ve akşam işe geliş gidiş saatlerinde oluşan yoğun trafik, vatandaşlar için çileye dönüştü. Yoğun trafik, dron ile görüntülendi.