Raflarda olması gereken ürünleri depoda saklayan zincir markete yönelik olarak ihbar üzerine baskın düzenleyen zabıta denetim ekipleri ,300 kilogram ürüne el koyarak işlem başlattı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Kanun dışı işlem yaparak vatandaşımızı mağdur eden ve devletimizin itibarını zedeleyecek davranışlarda bulunanlara karşı Cumhurbaşkanımızın talimatıyla hiç bir şekilde fırsat vermeyeceğiz. " dedi.
AY ÇİÇEK YAĞINDAN SONRA ŞEKER
Ay çiçek yağı stokçuluğuna karşı yaptığı başarılı mücadele ile dikkat çeken ve vatandaşların takdirini toplayan Bağlar Belediyesi, bu kez de fiyatlara zam geleceği söylentileri üzerine şeker stoklayan iş yerlerine yönelik çalışma başlattı.
Ticaret Bakanlığı rekabeti bozan faaliyetler nedeniyle şeker fabrikalarına inceleme başlattığını duyururken, Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi’nde belediye ekipleri ulusal bir zincir markette raflarda olması gereken 300 kilogram şeker marketin deposunda ele geçirildi.
ÜRÜNLERE EL KONULDU
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla harekete geçen zabıta denetim ekipleri raflarda olması gereken ürünlerin depolarda saklandığını tespit ederek işlem başlattı.
Market yetkilisinin savunmasını inandırıcı bulmayan zabıta bu durumun suç teşkil ederek vatandaşlar ile devleti karşı karşıya getirdiğine dikkat çekti, ürünlere el koydu.
Tutanak tutan ekipler durumu Ticaret İl Müdürlüğü’ne bildirdi.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
Başkan Beyoğlu, Bağlar'da stokçuluk ve fırsatçılığa fırsat vermiyor
Ay çiçek yağı stoklayan marketlere yönelik denetimleriyle ülke gündemine oturan Bağlar Belediyesi bu kez de şekerde fiyat fırsatçılığı ve stok yapan yerel ve ulusal marketlere karşı harekete geçti.
