Raflarda olması gereken ürünleri depoda saklayan zincir markete yönelik olarak ihbar üzerine baskın düzenleyen zabıta denetim ekipleri ,300 kilogram ürüne el koyarak işlem başlattı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Kanun dışı işlem yaparak vatandaşımızı mağdur eden ve devletimizin itibarını zedeleyecek davranışlarda bulunanlara karşı Cumhurbaşkanımızın talimatıyla hiç bir şekilde fırsat vermeyeceğiz. " dedi.
AY ÇİÇEK YAĞINDAN SONRA ŞEKER
Ay çiçek yağı stokçuluğuna karşı yaptığı başarılı mücadele ile dikkat çeken ve vatandaşların takdirini toplayan Bağlar Belediyesi, bu kez de fiyatlara zam geleceği söylentileri üzerine şeker stoklayan iş yerlerine yönelik çalışma başlattı.
Ticaret Bakanlığı rekabeti bozan faaliyetler nedeniyle şeker fabrikalarına inceleme başlattığını duyururken, Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi’nde belediye ekipleri ulusal bir zincir markette raflarda olması gereken 300 kilogram şeker marketin deposunda ele geçirildi.
ÜRÜNLERE EL KONULDU
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla harekete geçen zabıta denetim ekipleri raflarda olması gereken ürünlerin depolarda saklandığını tespit ederek işlem başlattı.
Market yetkilisinin savunmasını inandırıcı bulmayan zabıta bu durumun suç teşkil ederek vatandaşlar ile devleti karşı karşıya getirdiğine dikkat çekti, ürünlere el koydu.
Tutanak tutan ekipler durumu Ticaret İl Müdürlüğü’ne bildirdi.
11:06 BİMCELL, PTTCELL ve İZBAN'ın sitelerini kopyalayıp 313 milyonluk vurgun yaptılar
11:03 Rus Korgeneral Alekseyev Moskova'da saldırıya uğradı
11:01 Hillary Clinton’dan Epstein soruşturmasına 'açık oturum' çağrısı
10:40 Venezuela Ulusal Meclisi genel af yasa tasarısını onayladı
10:36 MİT'ten operasyon: 2 gözaltı
01:23 SGK ve BDDK'ya üst düzey atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
23:30 Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 101 kişi yakalandı
23:26 Diyarbakır’da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
23:17 Selçuk Bayraktar'dan haklı isyan: Hiçbirimiz güvende değiliz
23:10 Altın ve gümüş fiyatlarında büyük çöküş
23:09 Deutsche Bank açıkladı: Bitcoin’deki düşüşün 3 ana nedeni belli oldu
23:05 Epstein bir fuhuş ağı değil, istihbarat operasyonu iddiası
22:59 Bitcoin, Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana elde ettiği kazançları sildi
22:56 İngiltere Başbakanı özür diledi: Epstein'le bağlantılı Mandelson'ı geçen sene büyükelçi olarak atamıştı
22:52 Bill Gates: Jeffrey Epstein ile geçirdiğim her dakikadan pişmanım
Başkan Beyoğlu, Bağlar'da stokçuluk ve fırsatçılığa fırsat vermiyor
Ay çiçek yağı stoklayan marketlere yönelik denetimleriyle ülke gündemine oturan Bağlar Belediyesi bu kez de şekerde fiyat fırsatçılığı ve stok yapan yerel ve ulusal marketlere karşı harekete geçti.
