İSTANBUL/İHA- Ataşehir Belediyesi kültür – sanat etkinlikleri çerçevesinde Ataşehir’de müziğin ve sanatın coşkusunu müzikseverlerle buluşturdu. Bu çerçevede sanatçılar Volkan Konak, Kutsal Evcimen ve Mustafa Özarslan Anadolu'nun farklı yörelerinin türkülerini seslendirdikleri muhteşem bir konsere imza attılar. Sahneyi ilk olarak halk müziğinin değerli isimlerinden Kutsal Evcimen aldı. Evcimen, Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda en sevilen şarkılarını müzikseverler için seslendirdi. Ardından ise Türk halk müziğinin sevilen sesi Mustafa Özarslan türküleriyle Anadolu’nun ezgilerini Ataşehir’de estirdi. Konserin son konuk sanatçısı ise Karadeniz müziğinin özgün sesi, Kuzey'in oğlu Volkan Konak oldu.
Konak, şarkıları, şiirleri ve hikâyeleriyle İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşattı.
Konsere katılan vatandaş Cemil Durgun, “Ben çok beğendim daha önce de İçerenköy Mahallesindeki konsere gittim. Halkın böyle nefes aldığı, rahat şekilde izlediği bir konser düzenledikleri için çok memnunum. Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.
Vatandaşlardan Aylin Karaca ise “Ataşehir’in hakikaten bu tarz etkinlikleri çok güzel oluyor. Bu sene ben ilk defa geldim. Çünkü genellikle İstanbul dışındaydım. Bari bu konseri kaçırmayalım dedik ve geldik” diye konuştu.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
Anadolu Ezgileri Ataşehir'de müzikseverlerle buluştu
Ataşehir Belediyesi kültür - sanat etkinlikleri çerçevesinde Anadolu Ezgilerini müzikseverlerle buluşturdu. Etkinlikte, sanatçı Volkan Konak, Kutsal Evcimen ve Mustafa Özarslan Anadolu'nun farklı yörelerinin türkülerini seslendirdi.
