BURSA/İHA- Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sigara ve tütün kaçakçılığı ile mücadele doğrultusunda M.E.U. isimli şüphelinin Bursa merkez ve ilçelerine kaçak tütün ve tütün mamulleri satışı yaptığını tespit etti.
M.E.U. ve beraberindeki T.Ç. isimli şüphelinin Kestel ilçesinde bulunan bir depoya geldiklerini belirleyerek operasyon düzenledi. İki şüpheli suç üstü yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda ise piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 100 bin lira olan bandrolsüz ve ikiz bandrollü 3 milyon 40 bin adet makaron, üzerinde bandrol bulunmayan 75 bin adet tütün basılmış sigara, 275 kilogram kıyılmış tütün, yabancı menşeili 80 kilogram nargile kömürü, 48 paket sigara kağıdı ve yeniden kullanılmak üzere sökülmüş 4 bin adet yasadışı bandrol ele geçirildi.
Gözaltına alınan T.Ç. isimli şahıs ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, M.E.U. isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
01:01 Arap basını Kante transferinin perde arkasını yazdı
00:43 Epstein adası nerede? Epstein adasına giden ünlüler kimler?
00:37 Trump: 'Epstein bana komplo kurdu'
00:29 Kasımpaşa kulübü satıldı: Yeni sahibi Kazancı Holding oldu
00:26 Suriye, petrol ve gaz araması için ABD ve Katar merkezli iki şirketle anlaştı
00:20 Türkiye’de bir avukata 430 kişi düşüyor: Sayılarla büyüyen hukuk eğitiminde kalite tartışması
23:41 Trump: Hamaney çok endişelenmeli
22:46 Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Tom Barrack'la bir araya geldi
16:04 Yapay zekanın görünmeyen bedeli: Su krizi ve sürdürülebilirlik ikilemi
16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgede barıştan yanayız
15:58 2025'te her gün ortalama 330 esnaf kapısına kilit vurdu
15:56 Buzulların altında saklanan 34 milyon yıllık 'Kayıp Dünya' keşfedildi
15:54 Rapor: Çatışmalarda son 18 ayda 100 bin sivil öldürüldü
15:51 Eski Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis: Kapitalizm çoktan sona erdi ve bunun farkında bile değiliz
15:50 FETÖ'nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein'in de avukatı çıktı
15:48 Epstein tsunamisi Almanya'ya uzandı: Deutsche Bank, Merkel ve AfD listede
Bursa'da 1 milyon liralık kaçak tütün operasyonu
Bursa'da jandarma ekiplerinin düzenlediği kaçak tütün operasyonunda 1 milyon liralık tütün ele geçirildi.
