TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Ülkem Partisi Kastamonu’da teşkilatlandı

9 Mayıs 2019 tarihinde kurulan Ülkem Partisi Kastamonu’da da teşkilatlandı. Genel Başkanlığı’nı Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekli Neşet Doğan’ın yaptığı Ülkem Partisi’nin Genel Başkan Yardımcılığını ise hemşehrimiz Şefik Elmacı yapacak. Şefik Elmacı, Ülkem Partisi Kastamonu İl Başkanlığına da Fatih Kesim’in atandığını açıkladı.
Ülkem Partisi Kastamonu’da teşkilatlandı
İrfan Salcı - 9 Mayıs 2019 tarihinde kurulan Ülkem Partisi Kastamonu’da da teşkilatlandı. Genel Başkanlığı’nı Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekli Neşet Doğan’ın yaptığı Ülkem Partisi’nin Genel Başkan Yardımcılığını ise hemşehrimiz Şefik Elmacı yapacak. Şefik Elmacı, Ülkem Partisi Kastamonu İl Başkanlığına da Fatih Kesim’in atandığını açıkladı.   

Partinin, 2019 yılında kurulan ilk siyasi parti olarak kayıtlara geçtiğini ve kısa adının ‘ÜLKEM’ olduğunu belirten Ülkem Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Şefik Elmacı, partinin ilkelerini “Doğruluk, dürüstlük, vatan ve bayrak sevgisi” olarak açıkladı.

Ülkem Partisi Kastamonu İl Başkanı Fatih Kesim’in parti rozetini Genel Başkanları Neşet Doğan ile birlikte taktıklarını belirtip hayırlı olmasını dileyen Elmacı, “Ülkem Partisi’nin ambleminde tarihte kurulan 16 devleti temsilen 16 yıldız ve ay yıldız bulunuyor. Partimizin ilkesi; Doğruluk, dürüstlük, vatan ve bayrak sevgisidir. Felsefemiz ise dil, din, mezhep, sağ, sol ayırmaksızın TC kimlik kartına sahip vatan severleri kucaklamak, ayrımsız ve birlikte yaşayarak vatanımızı en üst dünya ülkesi seviyesine getirmek olacak. Partiler insanları hizmet etmek için birleştiren bir çatıdır ve bizlerde Allah’ın izniyle bu çatıyı oluşturacağız” diye konuştu.

ANIT KABİR ZİYARET EDİLDİ

Türk siyaset tarihine adını yazdıran Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan, Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Şefik Elmacı ve kurmayları geçtiğimiz günlerde Anıtkabir’i de ziyaret ederek ATA’nın huzuruna çıktı.

Anıtkabir’de bulunan şeref defterine duygularını yazan Genel Başkan Neşet Doğan, “Saygıdeğer Başkomutanım: Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarken sergilediğiniz milli mücadele ruhunu örnek alarak, Türkiye Cumhuriyeti sınırları ve sınır ötesinde yaşayan tüm milletimizi eşit tutup arım yapmadan ilkelerimiz doğrultusunda çalışarak emanet ettiğiniz, Aziz şehitlerimizin kanıyla sulanan bu cennet vatanı, muasır medeniyetler seviyesine çıkartacağımıza, canımız pahasına koruyup müdafaa edeceğimize Ülkem Partisi olarak ant içeriz. Başkomutanım başta şahsınız olmak üzere, tüm silah arkadaşlarımızın ruhu şad, mekanları cennet olsun” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazın