TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Sıcacık bir dost eli ile bayram öncesi çocukların yüzü güldü

Kastamonu Dernekler Federasyonu (KAS-DER-FED) tarafından Kastamonu’da ‘BİR ÇOCUKTA SEN GİYDİR’ sosyal sorumluluk projesi, kapsamında iftar yemeği düzenlendi.
Sıcacık bir dost eli ile bayram öncesi çocukların yüzü güldü
İrfan Salcı - Kastamonu Dernekler Federasyonu’nun ‘Bir çocukta sen giydir’ sorumluluk projesi kapsamında Kastamonu Belediyesi, Kastamonu İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile birlikte, birliktelik iftarı gerçekleştirildi.

Özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine,  Kastamonu Belediye  Başkanı Yardımcısı Mehmet Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İl Kültür Müdürü  Mehmet İshak, İş Adamları, Cide Soğuksu Vakfına, İlçe Milli Eğitim Müdürleri  ve çok sayı da vatandaşlar  katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde yapılan konuşmalarda, Ramazan ayının güzellikleri ile birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) Genel Başkanı Fatma Kıranoğlu yaptığı konuşmasında; ‘’ ‘Bir çocukta sen giydir’ sosyal sorumluluk projesi etkinliği  kampanyasında iftar programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kastamonu da bulunan 19 İlçe ve Merkez de bulunan elimizin uzandığı minik yürekleri, Bayramdan önce sevindirmek istedik. Bu güzel ve anlamlı çalışmamızda yanımızda olup, tüm titizlikle çalışan ve öğrencilerimizin listelerini oluşturup bizlere ulaştıran, İl ve İlçe Milli eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Başkan Kıranoğlu; ‘’Bu akşam bir arada olmamıza vesile olan Çocuklar bizim en kıymetli varlıklarımız, geleceğimizin teminatı, güvencesi  ve yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir ,toplumun geleceği, insanlığın umududur.
Bildiğimiz gibi Ramazan ayı  paylaşma ayıdır, bizler de sevgimizi değerli gençlerimizle paylaşmak istedik. İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmaya vesile olan ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve de bu güzellikleri paylaşmamızı vesile kılmıştır. ‘’
Biz KAS-DER-FED olarak inanıyoruz ki, sizlerin de desteği  ile başlattığımız faaliyetler ve milli birlik, beraberlik ruhu inancıyla geliştirerek ilimizin Kültürümüzün, yerel değerlerimizin ve dayanışma bilincimizin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarımıza kararlı bir şekilde devam edeceğiz.  Burada sözlerimi bitirirken  bu anlamlı gecede bizimle birlikte olan, desteğini sunan ,el ve gönül veren, tüm hemşehrilerimize , Sivil Toplum Örgütlerine, iş adamlarına ve özellikle dernek yönetimime  desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. ‘’ diye  konuştu.
İftar yemeği ve  konuşmaların ardından, Kastamonu Belediye Başkanı  Vekili Mehmet Yurt ile İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu tarafından Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) Genel Başkanı Fatma Kıranoğlu’na plaket taktim edildi. 
 
 
BENGÜTÜRK TV’NİN KONUĞU OLDU
KAS-DER-FED  Genel Başkanı Fatma Kıranoğlu, Kastamonu seyrangah tepesinin mükemmel manzarası eşliğinde Bengütürk TV'de Haluk Demiröz'ün canlı yayın konuğu oldu.
‘’Bir çocukta sen giydir"  projesinden ve Kas-Der-Fed hakkında bilgiler aktaran Başkan Fatma Kıranoğlu;" Yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Çağımıza ayak uyduracak yeni projeler ile Kastamonulular için yüreğimizi ortaya koymaya devam edeceğiz" dedi. 
Yorum Yazın