TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

KASİAD Şube Başkanı Ahmet Katar seçimi değerlendirdi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi büyük bir demokratik olgunluk içinde sonuçlanmıştır diyen Katar;
KASİAD Şube Başkanı Ahmet Katar seçimi değerlendirdi
İrfan Salcı -
Yaptığı değerlendirmede seçimlere katılımın memnuniyet verici olduğunu belirten KASİAD Şube Başkanı Ahmet Katar:
"Seçimlere katılım oranının bu derece yüksek olması milletimizin şehirlerini yönetecek adayları seçmede ortaya koyduğu ferasetin bir göstergesidir.
Başta Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Sayın Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu olmak üzere tüm İlçe Belediye Başkanlarını, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerini, Mahalle ve Köy Muhtarlarımızı tebrik ederiz.
Önümüzdeki süreç Kastamonu’nun kalkınması, tarihi ve kültürel dokusunun korunarak şehrin ihya edilmesi, üretimin artması yolunda yeni bir başlangıç olsun.
Batı Karadeniz’in incisi olan Kastamonu’nun daha çok üretmesi, tanınırlığının daha çok artması, hemşerilerimizin huzur içinde şehrimizde ikamet etmesi için gerekli adımları atmamız gerekmektedir.
KASİAD Kastamonu Şubesi olarak Kastamonu’nun ali menfaatleri için atılacak her adımda tüm Belediye Başkanlarımıza gerekli desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.
Kastamonu, sadece il sınırlarından ibaret şehir asla değildir. Bugün Kastamonu’lu olup, başka şehirlerde ikamet eden hemşerilerimizin sayısı Kastamonu il nüfusundan çok daha fazladır. Bu açıdan başlatmış olduğumuz başta şehir dışında faaliyet yürüten iş adamlarımız olmak üzere gurbette yaşayan tüm hemşerilerimize bir sesleniş olan 'Baba Ocağına Dönüş' projemizin yeni dönem de seçilen tüm Belediye Başkanlarımızdan destek bulacağına da inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.
2023 yılına kadar ülkemizin seçim atmosferinden uzak olacak olması, hizmetlerin kesintisiz devamı açısında büyük önem arz etmektedir. Bu durumda ekonomik problemleri ilk gündem maddesi haline getirerek yapısal reformları tamamlamamız gerekmektedir.
Yerel kalkınma planları oluşturarak şehrin önceliklerini ortaya koymalı, sadece siyasi mekanizmalar olarak değil şehrin tüm dinamikleri bir araya gelerek ortak akılla projeler üretmeliyiz.
Odaklanmamız gereken nokta daha çok üreten bir Kastamonu, daha çok üreten bir Türkiye’dir.
Bu vesileyle 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin Kastamonu’ya ve ülkemize hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyor, seçilen tüm adaylara görevlerinde üstün başarılar diliyoruz" dedi.
Yorum Yazın