TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

KASİAD, görev dağılımını yaptı

KASİAD Genel Merkezi Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği olağan genel kurulun ardından ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi. Ayhan Aslan yeniden genel başkan seçilirken, Genel Başkan Vekilliğine Atilla Birmiş, Teşkilat Başkanlığına Dr. Av. Fikret Özkan, Genel Muhasipliğe Fikriye Aslan, Genel Sekreterliğe ise Cemal Şenol getirildi.
KASİAD, görev dağılımını yaptı
İrfan Salcı - Kastamonulu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Genel Merkezi Şubat ayı yönetim kurulu toplantısı KASİAD Genel Merkezi'nde yapıldı. Kongre sonrasında ilk kez bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, görev dağılımını da gerçekleştirdiler.

KASİAD YENİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

Ayhan Aslan (Genel Başkan), Atilla Birmiş (Genel Başkan Vekili), Dr. Av. Fikret Özkan (Teşkilat Başkanı), Mustafa Alp, Rahmi Sezer (Teşkilat Başkan Yardımcıları), Cemal Şenol ( Genel Sekreter), Fikriye Aslan (Genel Muhasip), Kubilay Tüfekçi, Arif Altan Yavuz, Murat Arer, Mustafa Mutron, Pelin Arslan (Genel Başkan Yardımcıları), Burcu Kösem (KASİAD Basın Sorumlusu), Seçil Özkan, Sezai Alkan, Şenol Telli, Ahmet Cemal Özkan (Yönetim Kurulu Üyeleri)
Toplantıda 2020 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerinde de fikir alış verişinde bulunuldu. KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan: “Yönetim Kurulu ailemize yeni katılan yönetici arkadaşlarımıza -hoş geldiniz- diyor, yeni bir yıl, yeni bir heyecan, yeni bir ekiple KASİAD ailemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Geçmiş faaliyetlerimizle rol model olarak yaptığımız etkinlik projelerine farklı yeni projelerimize imza atmayı diliyor, üyelerimizin, siz değerli yönetici tüm arkadaşlarımızın fikirlerine her daim açık olarak, yapacağımız faaliyetlerimizin derneğimize, Kastamonu’muza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Yorum Yazın