TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Herkes İçin Spor başladı

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) İl Temsilciliğinin organize ettiği sabah sporu, Atatürk Spor Salonu'nda devam ediyor.
Herkes İçin Spor başladı
İrfan Salcı -

Kastamonu Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda yapılmakta olan sabah sporu çalışmaları, salondaki tadilat nedeniyle Atatürk Spor Salonu'na alındı.

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) İl Temsilciliğince organize edilen sabah sporu, Salı ve Perşembe günleri sabah 06.30-07.30, Cumartesi günü sabah 07.00-08.00 saatleri arasında yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) Kastamonu İl Temsilcisi Cemil Pattabanoğlu; "Hüsnü Tandoğan Spor Salonu'ndaki tadilat nedeniyle çalışmalarımız Atatürk Spor Salonu'na alındı. Çalışmalarımıza her yıl Ekim ayının sonunda başlıyoruz. Haftada 3 gün olarak devam ediyoruz. Nisan ayının ortalarında da havaların ısınması ile birlikte salon çalışmalarımız sona eriyor. Sonrasında yıl boyu açık havada stadyumda çalışma yapıyoruz. Ayrıca grup olarak yürüyüş organizasyonları tertip ediyoruz. Herkes İçin Spor (HİS), serbest zaman faaliyetlerini herkesin faydalanacağı, hoşlanacağı, eğleneceği ve sağlığını koruyacağı derecede kolaylaştırmayı hedefleyen uluslararası bir program. Sağlıklı bir yaşam için sporun vazgeçilmez olduğunu herkes bilir. Her yaş kesiminden bay-bayan olmak üzere tüm halkımızı sağlıklı bir yaşam için HİS’le spor yapmaya davet ediyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak'a ve personeline sunulan imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ayrıca, üç haftada bir spor sonrası geleneksel hale getirilen sabah kahvaltısına katılan HİS ekibi, hem sohbet imkanı buluyor, hem de birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yorum Yazın