TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

GMG Kastamonuspor Onusal Başkanı İş Adamı Cengiz Aygün’e geçmiş olsun ziyareti

Birkaç hafta içerisinde ameliyat olan GMG Kastamonuspor onursal başkanı iş adamı Cengiz Aygün’e dernek başkanlarından ziyaret.
GMG Kastamonuspor Onusal Başkanı İş Adamı Cengiz Aygün’e geçmiş olsun ziyareti
İrfan Salcı -

Çengelköy’de ki evindeki gerçekleşen geçmiş olsun ziyaretinde eski devlet bakanlarından Kastamonu milletvekili Nurhan Tekinel, Kastamonu Holding Yönetim kurulu başkanı Sudi Topal, Kastamonulular Derneği (KAS-DER) Genel Başkanı Remzi Şen, Genel Başkan Yardımcısı ve Küre Dernekler Federasyonu Başkanı Kubilay Salih Vatandaş, Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Uygun, Rahmi Sezer ile Akın Medya yönetim kurulu başkanı KASİAD basın danışmanı gazeteci Abdülkadir Akın ziyarete eşlik ettiler.

Yaklaşık bir saat süren geçmiş olsun ziyaretinde son derece moralli görülen İş adamı Cengiz Aygün’e doktorlarının tavsiyesi üzerine iki hafta daha evde istirahat etmesi ve seyahat etmemesi önerildiği öğrenildi.

İş adamı Cengiz Aygün yapılan ziyaretle ilgili değerlendirmede” Sayın Bakanım Tekinel, Sudi abi, Remzi Bey kardeşim ve değerli dernek yöneticilerimiz ve duayen gazeteci kardeşimin ziyaretinden son derece mutlu oldum, ayaklarına yüreklerine sağlık” diyerek teşekkürlerini iletti.

 

 5000 KİŞİLİK KASTAMONUSPOR GECESİ 12 NİSAN’DA YENİKAPIDA DÜZENLENECEK.

 

Ziyaret sırasında her daim olduğu gibi Kastamonu ve Kastamonu sorunları konuşuldu. Tabi ki doğal olarak gündeme gelen 5000 kişilik Kastamonuspor’a destek gecesi ile ilgili olarak Vali Yaşar Karadeniz’le yapılan telefon görüşmesi neticesinde de tarih 12nisan olarak netleştirilmiş oldu.

GMG Kastamonu spor onursal başkanı Cengiz Aygün” Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi, İstanbul’da faaliyet gösteren tüm STK dernekleri, KKV, KAS-KON, KASDER FED, KAS-DER, KASİAD, DMKİ, KASTAMONU TOPLUMSAL  DAYANIŞMA  PLATFORMU, Kastamonu STK derneklerinin il, İlçe ve köy derneklerinin yanı sıra  İstanbul dışında faaliyet gösteren tüm Kastamonu dernekleri el ele vererek ismi Kastamonu spor destek gecesi gibi olsa da “KASTAMONU BİRLİK  GÜNÜ “ etkinliği olan bu gecede,  Kastamonuluların birlik günü ve gövde gösterisi yapacağı, birlik meşalesinin yakılacağı milat günü olacaktır” diyerek herkesin taşın altına koymasını, Kastamonu sporun ekonomik olarak   temizlenme gününün  ardından ligde arzu ettiğimiz hedefe ulaşılabileceğini ifade etti. Şampiyonluğu göğüslemek için başta GMS Kastamonu spor Yöneticilerimiz, Hocamız Ahmet Yıldırım ve Futbolcularımız kenetlenerek ilimize şampiyonluk kupasını kazandırmak istiyoruz dedi.

Devlet Bakanı ve Kastamonu Milletvekili Nurhan Tekinel ile Kastamonu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sudi Topal ve KASDER Genel Başkanı Remzi Şen de “Sevdamız Kastamonu ve Kastamonu sporun başarılı olması için elimizden gelen ne var ise yapacağız” dediler.

Gece ile ilgili sekretarya görevini üstlenebileceklerini söyleyen KASDER yöneticileri önümüzdeki haftalarda Kastamonu STK Başkan ve Temsilcileri ile oluşturularak komisyonla hep birlikte hareket ederek  muhteşem bir  Kastamonu spor  gecesi organizasyonunu  hedefleniyor.

 

ILGAZ YURDUM TEPE İLE KAYAK TURİZMİNİN GÖZDESİ OLACAKTIR.

 

Yurt içi ve Yurt dışı otelleriyle turizmin gözde şirketleri sahibi iş adamı Cengiz Aygün’e Kastamonu Holding yönetim kurulu Başkanı Sudi Topal, tecrübeli bir işletmeci ve turizmci olarak Ilgaz Mountain Resort işletmelerinin Aygün şirketler grubu tarafından işletmesinin yapılması önerisine,  İş adamı Aygün’ün sıcak baktığını ve sadece Mountein Resort değil Ilgaz’a yurdum tepe yakınlarına yeni yapılabilecek 200-250 yatak kapasiteli bir otel yatırımı ile Ilgaz’da ki tüm otellerin  4 mevsim tatil  yapılabilecek bir  turizm bölgesi olarak  Türkiye’nin   gözbebeği  olabileceğini vurguladı.

 Cengiz Aygün GMG yönetim kurulu Başkanı kardeşi Celalettin Aygün bey ile konuşarak konuyla ilgili çalışma yapmaları rica edeceğini belirtti.

 Hasta ziyaretinde baştan sona Kastamonu ve Kastamonu sorunlarının ve geleceğinin konuşulduğu ziyarete Cengiz Aygün tarafından ikram edilen akşam yemeğinin ardından ziyaret sona erdi.

Yorum Yazın
  • Fikret Ceylan Hilton Hotel
    Sağlık mutluluk güżel günler dileklerimle saygı ve sevgilerimle gec mis olsun