TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

​Gaziantep Büyükşehir'den 'Değerli Gençlik Buluşmaları'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Değerli Gençlik Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında “Kendin Olmak” konulu söyleşiye eğitim danışmanı yazar Polat Doğru katıldı. Gençlerle bir araya gelen genç yazar, gençlere yaşama dair nasihatlerde bulundu.
​Gaziantep Büyükşehir'den 'Değerli Gençlik Buluşmaları'
İnternet Haber Servisi - Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nu dolduran kalabalığa hitap eden Polat Doğru, hayat tecrübelerini esprili bir dille anlattı. Doğru’yla eğlenceli zaman geçiren gençler, geleceğe ve seçimlere dair motive edici bir konuşma dinledi.

Tercih konusunda öğrencilere dikkatli olmaları ve ne istediklerine iyi karar vermeleri gerektiği konusunda uyaran Doğru, söyleşi boyunca hikâyeler anlattı.

Polat Doğru, “Ben kimim?” ve “Kim olmak istiyorum?” gibi Dünya’nın en önemli iki sorusuna cevap vermenin önemini bildirdi.

Bakanlıklar, şirketler, üniversiteler gibi birçok alanda çalışanlara eğitimler veren Doğru, ortak problemin motivasyon eksikliği olduğunu söyledi. 

Tanınmış kişilerin başarı hikâyelerinden örnekler veren Polat, “İnsan en güzel mesajı kendisine verir. Kendimize inanır ve çalışırsak her şeyi başarabileceğimizin mümkün olur. Hayatta inanç puanı diye bir şey yok emek vardır” dedi.

Programın ardından günün anısına Polat Doğru adına dikilen fidan sertifikası Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız tarafından takdim edildi.


Yorum Yazın