TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

CHP İlçe Başkanı Keskin’den MHP’li Aydın'a tepki

CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin, geçtiğimiz gün Taşköprü Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programında konuşan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın’ın CHP adayına yönelik yapmış olduğu güruh ifadesine tepki gösterdi.
CHP İlçe Başkanı Keskin’den MHP’li Aydın'a tepki
İrfan Salcı - CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin, geçtiğimiz gün Taşköprü Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programında konuşan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın’ın CHP adayına yönelik yapmış olduğu güruh ifadesine tepki gösterdi.

Keskin açıklamasından şu ifadelere yer verdi;

“Taşköprü Beldiyesi’nin düzenlemiş olduğu Taşköprümüzdeki birlik ve beraberliğin göstergesi olarak amaçlanan ve halkın her kesiminden yoğun bir katılımın olduğu halkın teveccüh gösterdiği iftar programında diğer katılımcı konuşmacıların aksine MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın’ın o gecenin ana temasına aykırı siyaset içerikli yapmış olduğu konuşma da birlik beraberlik mesajı verilirken buna muhalefet ederek güruh ifadesiyle nitelediği ötekileştirmesi ve ayrıştırması sebebiyle İl Başkanı Yüksel Aydın’ı şiddetle kınıyorum. Seçim süreci başladığı günden günümüze kadar seçim bölgelerinde ki AK Partili Belediye Başkanlarına yapmış olduğu ağır eleştiriler sonrasında bu gün İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimlerine müdahil olması ve hatta oy istemesi nasıl bir ruh haliyle ifade edilebilir? Tüm bu yaşanan gelişmeleri yakınen takip ediyor hem kamuoyunun hemde haklımızın takdirine sunuyorum.”
 
Yorum Yazın