• Yerel

Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu okul ziyaretlerini gazipaşa ve taşmektep ile sürdürdü

Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, okullara gerçekleştirdiği ziyaret programına Gazipaşa İlkokulu ve Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti.
Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu okul ziyaretlerini gazipaşa ve taşmektep ile sürdürdü
İrfan Salcı -

Eğitim camiasına verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve bu kapsamda okullarla yakın temas içerisinde olan Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Yurt ile birlikte Gazipaşa İlkokulu’nu ve Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret programına Gazipaşa İlkokulu ile başlayan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, daha sonrasında ise Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi. Başkan Vidinlioğlu öğretmenlerle bir araya geldiği programda yaptığı açıklamada; “Eğitim camiasını sık sık ziyaret etmek istiyoruz. Okulumuzun eksikleri var mı? Öğretmenlerimizin ihtiyaçları var mı? Bunları bizzat dinlemek istiyoruz. Biz sizleri sadece seçim döneminde soran, seçim dönemlerinde arayan olmak istemedik. Bu kapsamda da nezaket ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Böylelikle bazı alışkanlıkları kıralım istedik. Çünkü bizim üzerimizde ciddi bir sorumluluk var. Her kula nasip olmayacak bir oy oranı ile göreve geldik. Bunun büyük sorumluluğu bizlerin üzerinde. Bu teveccühe layık hizmetler ve çalışmalarda bulunmak üzere gece gündüz çalışıyoruz. Özellikle son 2-3 ay içerisinde yoğun Ankara ziyaretlerimiz oldu. Bu ziyaretlerimizden de eli boş dönmedik. Ekonominin iyice daraldığı yılın son zamanlarında ciddi destekleri ilimize kazandırdık, sözünü aldık” dedi.

Başkan Vidinlioğlu gerçekleştirdiği ziyarette projeleri ve çalışmalarında da bahsederek Budamış Mahallesi alt yapı çalışmaları, güneş enerji panelleri projesi, Kuzeykent’e kurulacak itfaiye birimi projesi, akıllı su pompaları, dere yatağı ıslahı, şehir içi ulaşımı düzenleme çalışmaları ve ihalesi tamamlanan atık su arıtma tesisi hakkında öğretmen ve idarecilere açıklamalarda bulundu. Öğretmen ve idarecilerin talep, görüş, öneri ve isteklerini de dinleyen Vidinlioğlu, misafirperverliklerinden ötürü de öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Yorum Yazın