TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Abana Belediye Başkanı Akgül, 'Hep birlikte el ele Abana’yı güzel günlere taşıyacağız'

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı olarak Abana Belediye Başkanı seçilen Yunus Akgül, siyaset yarışının sona erdiği 1 Nisan’dan itibaren halkla bir bütün olarak çalışıp Abana’yı daha güzel günlere taşıyacaklarını belirtti.
Abana Belediye Başkanı Akgül, 'Hep birlikte el ele Abana’yı güzel günlere taşıyacağız'
İrfan Salcı -
Akgül, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş, görevi devraldığı Belediye Başkanı Altan Erdoğan, parti yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla belediyeye geldi.
 
Burada, AK Parti rozetini görevi devraldığı Belediye Başkanı Altan Erdoğan’a takdim eden Akgül, “31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde halkımızın destekleriyle Abana Belediye Başkanlığı görevine seçildik. Adaylığımız süresince çok çalıştık, projelerimizi halkımıza sunduk. Halkımız, bizlere olan güvenini sandığa yansıttı. Siyaset yarışının bittiği 1 Nisan’dan itibaren Abana’nın belediye başkanı oldum. Birlikte kucaklaşarak el ele, omuz omuza çalışarak ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız." diye konuştu.
 
Akgül, Abana’yı bölgesinde bir cazibe merkezine dönüştüreceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
“Yeni bir sayfa açtığımız dönemde bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş’a, görevi devraldığımız Belediye Başkanı Altan Erdoğan’a, dava ve yol arkadaşlarımıza, seçim çalışmalarının başlangıcından bugüne kadar özveriyle çalışan bayanlarımıza, oylarıyla bizleri bu göreve getiren Abanalı vatandaşlarımıza, güzel bir seçim süreci geçirdiğimiz diğer partilerin belediye başkan adaylarına teşekkür ediyorum.”
Yorum Yazın