TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
Taha Nusret Bozkurt

Taha Nusret Bozkurt

Hoşbulduk..

Yeni bir yıla doğru ilerlerken hayatımda yeni bir sayfaya daha başlıyor olmanın vermiş olduğu heyecan ve sevinç içerisindeyim.
Bundan sonra Gün Medya çatısı altında birlikte olacağız. 2020 yılı itibari engelli bir kardeşiniz veya arkadaşınız olarak sizlerle olaylara karşı düşüncelerimi, gezip gördüğüm yerleri ve etkilendiğim yazıları paylaşacağım.

Bana burada yazılarımı yayınlama imkanı veren Sayın Cengiz Aygün beyefendiye, üzerimde çok büyük emekleri olan, her başarımı ona borçlu olduğum, UPS Spor ve Kültür Kulübü Genel Koordinatörü, kıymetli hocam Sayın Semra Demirer hanımefendiye, kulübümüzü ziyaretinde tanıştığım, bana her zaman bir ağabey olarak yaklaşan, Cengiz Bey ile tanışmamı sağlayan Sayın Zafer Karahasan beyefendiye, aileme, dostlarıma, bugünlere gelmemde emekleri olan tüm öğretmenlerime, akrabalarıma çok teşekkür ederim.

Tüm okurlarımıza iyi haftalar dilerim.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın