TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
Şehzade Orhan Osmanoğlu

Şehzade Orhan Osmanoğlu

Kur'an-ı Kerime karşı Fransız edepsizliği..

Kıymetli okurlarımız!
Kur'an-ı Kerime karşı Fransız edepsizliği..
Fransa’da Kur’an-ı Kerim’dek bazı ayetlerin çıkarılması hususunda siyonizme hizmet eden adyin (!) ve bazı siyasî kişiler imza toplamışlar. Aslında bu yeni değil. Bu işin evveliyatı yani; vahyin tahrif çalışmaları, istismarı insanlık tarihi kadar eskidir. Bu yolda 43 Peygamber şehid edildi. Cercis-as-ın demir taraklarla taranarak şehid edildiği, Yahya-as-ın parçalandığı, Zekeriya-as-ın testere ile biçildiği vakidir. 

Tahrif hareketlerini ayetlerden inceleyelim;

2/ El-Bakara -59- Derken, onların(israiloğulları) içindeki zalimler, sözü kendilerine söylenenden başka şekle soktular. Biz de haktan ayrılmaları sebebiyle, o zalimlere gökten bir azap indirdik.

75- Şimdi, bunların size inanacaklarını mı umuyorsunuz? Oysa içlerinden birtakımı, ALLÂH’ın kelamını dinler, iyice anladıktan sonra, onu bile bile tahrif ederlerdi.

79- Vay o kimselere ki, elleriyle Kitab’ı yazarlar, sonra da onu az bir karşılığa değişmek için, “Bu, ALLÂH’ın katındandır” derler. Vay ellerinin yazdıklarından ötürü onların hâline! Vay kazandıklarından dolayı onların hâline!

85- Ama siz, birbirinizi öldüren, içinizden bir kesime karşı kötülük ve zulümde yardımlaşarak; size haram olduğu hâlde onları yurtlarından çıkaran, size esir olarak geldiklerinde ise, fidye verip kendilerini kurtaran kimselersiniz.

Yoksa siz Kitab’ın bir kısmına inanıp, bir kısmını inkâr mı ediyorsunuz? Artık sizden bunu yapanın cezası, dünya hayatında rezil olmaktan başka bir şey değildir. Kıyamet gününde ise onlar azabın en şiddetlisine uğratılırlar.

Çünkü ALLÂH, yaptıklarınızdan habersiz değildir.

87- Andolsun, Musa’ya Kitab’ı verdik. Ondan sonra ard arda peygamberler gönderdik. Meryem oğlu İsa’ya beyyinat verdik. Onu Ruhu’l-Kudüs ile destekledik. Size herhangi bir peygamber, hoşunuza gitmeyen bir şey getirdikçe, kibirlenip (onların) bir kısmını yalanlayıp bir kısmını da öldürmediniz mi?

Bu ve bu gibi ayetler Kur’an-ı kerim’de tahrif hareketlerini tafsilatıyla anlatır. Vahyin ilk kurumsal tahrifi de Tevbe suresinde anlatılır:

9/ et-Tevbe -30- Yahudiler, “Üzeyir ALLÂH’ın oğlu” dediler, Nasraniler de “Mesih ALLÂH’ın oğlu”, dediler. Bu onların kendi ağızlarıyla uydurdukları sözlerdir. Daha önce inkâra sapmış olanların sözlerine benzetiyorlar. ALLÂH onları kahretsin, nasıl da saptırıyorlar! 

Fahreddin Razi Hocamızın beyanı vechile; vahyi tahrif en büyük cinayettir. Tahrif edilen semavi dinler birer bozuk mezhebtir. Din amentü’dür. Yani Allahın varlığına, birliğine, peygamberlere, meleklere, ahrete, kaza ve kadere iman. Bunlardan birine inanmam diyen yola din denmez. Hz.İsa-as- ile alakası olmayan şeyler Chris üzerinden onun adına söylenmiştir. Hiçbir peygamber –Ben ilahım, demez. Veya yaratıcının oğluyum demez. Aynı hadise Hz.Musa-as- üzerinden de yapılmıştır. 

10/ Yunus -15- Âyetlerimiz kendilerine apaçık birer delil olarak okunduğunda, (öldükten sonra) bize kavuşmayı ummayanlar, “Ya (bize) bundan başka bir Kur’an getir veya onu değiştir” dediler. De ki: “Onu kendiliğimden değiştirmem benim için olacak şey değildir. Ben ancak bana vahyolunana uyarım. Eğer Rabbime isyan edecek olursam, elbette büyük bir günün azabından korkarım.

Yahudi düşmanlığı adı altında Payitaht dizisine de saldırıldı. Biz Siyonistlere şunu diyoruz: önce Hollywood’a bakın. Son on senede yahudilere yönelik hakaretleri oradan izleyin. Mesela; -Seni aşağılık yahudi.!-Sen bana yahudi mi dedin? O filmlerdeki cümlelerden sadece biri. Bu filmlerin, dizilerin eğer isterseniz detaylı listesini sunarız. Yazının muhteviyatı gereği bu kadar.

Hoş, hocalarımızın da bu ayetleri layıkı vechile anlattıkları da söylenemez. Bu vesileyle belki bir yöneliş olur.

Şunuda unutmayalım; münafık 1 yalanı 99 doğrunun arkasına gizler.

İngilizler Anadolu’yu işgalden sonra şu raporu yazarlar;

1-Kendi hocalarımızı yetiştireceğiz
2-Hiçbir şey öğretmeyeceğiz
3-Aileyi dağıtacağız. O zaman Türkler size itaat eder.

İctihad’ın nass’ın önüne geçmesi de cabası.

5/ el-Mâide -43- İçinde ALLÂH’ın hükmü bulunan Tevrat yanlarında dururken seni nasıl hakem yapıyorlar? Sonra da (verdiğim hükmü beğenmeyip) ne diye dönüyorlar? Onlar inanıcı değillerdir. 

Onlar, ağızları ile Allah’ın nurunu söndürmeyi istiyorlar. Ve Allah, kâfirler kerih görseler bile nurunu tamamlayacak olandır.” Saf-8-
Yolumuzun adı Yesevi
Sağ elimizde Fahreddin Razı
Sol elimizde İmam Buhari
Kervan başı Ertuğrul Gazi
Vesselam..

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın