TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
Şehzade Orhan Osmanoğlu

Şehzade Orhan Osmanoğlu

Gözünaydın Türkiye'm..

Değerli dostlarım,
Gözünaydın Türkiye'm..
Başkanın müjde haberi üzerine iki günlük bir bekleyişten sonra ülkemizin adını tarihe altın sayfalarla yazdıracak bir haberle daha sevindik. Bu günleri gösteren Allah'a hamd olsun.

Devlet Başkanımız müjdeyi şu cümlelerle ifade etti "İstanbul'un fethinin yıldönümünde yolladığımız Fatih sondaj gemimiz tarafından, 20 Temmuz 2020 tarihinde başladığı TUNA 1 kuyusunda 320 milyar mt küp doğalgaz keşfedildi.

Bu devletimizin bağımlılığının bitişinin adımları demek, bu devletimizin uluslar arası arenada dünya devleri ile aynı kulvarda olması demek, diriliş demek, büyümek demek, büyük Türkiye demek… Şükürler olsun,şükürler olsun!

Dostlarım, çarşamba günü sosyal medya hesaplarımdan sizlere Karadeniz'de ya da Akdeniz'de doğal bir enerji kaynağının keşfedilmiş olduğu yönündeki tahminlerimi iletmiştim. Ve şunu da eklemek istiyorum ki bu müjdeler sadece başlangıç.

Yine Karadeniz'den başka noktalardan ve Akdenizde çalışma yapan Barbaros'tan da aynı müjdeli haberlerin geleceğini düşünüyorum. İleriki tarihlerde milletçe daha fazla sevineceğimiz umudundayım.

Bugün açıklanan miktar tahminlerimizin de üzerinde ülkemize önümüzdeki yirmi yıl boyunca nefes aldıracak bir miktar.

Artık Türkiye "Yaralı Arslan" değil. Yaralarını kendi kendine tedavi etti, güçlendi ve sahalara döndü. Artık Türkiye "Kükreyen Aslan" dır.

Bu gün milletçe sevindik. Şimdi ikiyüzlü Avrupa ve Yunan medyası yas tutsun. Ha bir de içimizdeki Yunan'lar var. Maalesef ki ülkemize çağ atlatacak bu keşfe bile sırf siyasi muhaliflik adına çamur atmaya çalışanlar var. Muhalif olmak gözlerini öyle kör etmiş ki milli duygularını kaybetmişler.

Evet dostlarım önce Ayasofya'nın açılışıyla bu millete en güzel hediyeyi veren sonrasında bu güzel müjdeyle tarihe adını altın sayfalarda yazdıracak bir Türkiye hamlesine vesile olan başta Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a ve en üst birimden en alt birime kadar çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.

Devletimiz ebed müddet daim olsun, milletimiz hep aziz olsun!
Allah'a Emanet olunuz!

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Sinan Özdemir
    Tesadüf yok ilahi takdir vardır. Ayasofyanın açılması ile birlikte Hz. Fatihin bedduasının kalkması ve TR ye eksen değiştirecek bir keşfin lütfedilmesi ve bu keşfin Fatih isimli bir gemi vesilesi ile olması. Ne diyelim Allaha sonsuz hamd olsun ve içimizdeki şuursuzlara şuur, hainlerinde belasını versin.
  • Mehmet Mustafa karahan
    Allah ecdatlarimizı tanımayı halkımıza nasip eylesin. Sayın paşam
  • egemen
    Bence de Osmanlı da bizim ama Türkiye Cumhuriyeti'ni yüceltmek için çalışıyoruz. Sene 2020'de hala Osmanlıcılık oynamak komiklik olur.
  • Uzman Yorumcu
    Allah'a şükür güzel gelişmeler bunlar. Ülkemiz çok zengin ama bereketimiz yok. İltimas ve israfı yok edersek en azından kısmen adaleti tesis edersek bu milletin önünde kimse duramaz.
  • Murat Yücel
    Çok şükür prangalarımızdan kurtuluyoruz. Hamd olsun. Hayıra vesile olsun inşallah.
  • Seyfi
    Yazınıza değil de alttaki yoruma bir yorum yazmak daha cezbedici benim için.Her yerde Osmanlı geri geliyor denir hep,ben Atsız in yılmaz takipçisi,Ulu onderi kendine idol yapmis ,Akcura'nin takipçisi,Kızılelma in ruyacisi,Büyük Turan'ın ütopyacisi bir Türk olarak şunu derim !Benim hayalim daha derin,Türk'e herşeyden daha fazla değer verip seven bir ülkunun yolcusuyum.O yuzdendirki beni Osmanlı paklamaz.
  • FERHAT CENGİZ
    Bunlar Ayasofyanın bereketi inşaâllah devamı gelecektir
  • Muazzez Aydoğan
    Atamız Fatih sultan Mehmet’ hanın bedduası kalktı üzerimizden şükür 🤲şahlanacak inşallah Türkiyem🇹🇷🇹🇷🇹🇷🌷🌷🌷
  • Neriman
    Allah razı olsun, muhterem Şehzadem
  • Nuran Kılınç
    Değerli Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçenlere bu aziz millet minnettar ve duacıdır..günün anlam ve önemi ile ilgili çok güzel bir yazı kaleme aldınız Şehzademiz ...Kaleminiz daim olsun Allaha emanet olun