TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
Okan Geçgel

Okan Geçgel

Ramazan'a veda..

Elveda onbir ay'ın Sultanı. Elveda rahmet, bereket ve mağfiret ay'ı..
Ramazan'a veda..
Ramazan'ı anlamak ve feyz, bereketinden yararlanmak. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise günahlardan arınma olarak kalbimize nakşettiğimiz yardımlaşma ve hoşgörü ayı Ramazan-ı Şerifleri artık veda ediyor. İçerisinde 1000 aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nide barındıran bu kutlu ayın hazzını ve lezzetini hep beraber hissettiğimizi umut ediyorum....

Eğer bir kişi seni kınarsa, sen onu onda bulunan bir kusurla kınama. Bu takdirde günahı onda kalır sevabı da senin olur (Hadis)

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle.

Ya Rabbi! Nefsime değil, Seccademe köle et beni… Amin!

Bu yalan dünyanın dikenleri batsa da canına, aldırma..Sabret..! Katlan ki ebedi mekanın gül bahçeleriyle dolsun. Hangi dertten yakınıyorsan yine de sabret. Sabret ki O en büyük merhamet sahibi ellerinden tutsun. (Mevlana)

Ey Allah'ım aklımızı senin yolunda, nefsimize ve şeytana mağlup etme… Kalplerimizi islam nuruyla bertaraf et ve günahlarımızı bağışla..Amin!

"Şayet biz bu Kur'an-ı bir dağın üzerine indirmiş olsaydık, andolsun onu Allah korkusundan saygı ile baş eğmiş, parça parça olmuş görürdün. İşte biz, belki düşünürler diye, insanlara böyle örnekler veririz." (Haşr Sûresi / 21)

Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul etsin.. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah..

Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma..! Amin.

Dua denizinde, İslam gemisinde, Resulullah gibi bir kaptanla, Kur'an-ı Kerim pusulasıyla, Cennet sahilinde buluşmak ümidiyle…

Rabbim daima "Hafız" ismiyle bizleri korusun. "Vedud" ismiyle bizleri sevsin. "Samed" isimiyle kimseye muhtaç etmesin. "Rafi" ismiyle daima bizleri yüceltsin. "Alim" ismiyle ilmini arttırsın. "Baki" ismiyle bizleri sonsuza dek firdevs cennetinde yaşamayı nasip etsin. "Allah" ismiyle bütün dualarımızı kabul etsin. Şimdiden Bayramımız mübarek olsun...

Son bir söz " Barışın ve huzurun olduğu, adaletin hakim kılındığı bir dünya ümidiyle..."

Selam ve dua ile...

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın