TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
Okan Geçgel

Okan Geçgel

Bir 'Başarı Hikâyesi'nin adı...

Bir Başarı hikayesinin adıdır Gülcan Selçuk. Bu yazımda çok farklı bir konuyu ele almak istiyorum...
Bir 'Başarı Hikâyesi'nin adı...
Bir Kadın'ın gücünü, ferasetini ve imkansızlıklar içerisinde nasıl zirveye çıkıldığını siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum..

Aslen Diyarbakır'lı bir ailenin kızı olan Moda dünyasının yeni ikonu Gülcan Selçuk çok sıkıntılı bir çocukluk ve daha çocuk yaşlarda başlayan iş hayatı ile ciddi mücadeleler vermiştir. Terzilik mesleği ile iş hayatına atılan bu cevval Anadolu kızı adeta dişi ve tırnağı ile bir yerlere gelmek adına ter dökmekte ve mücadele azminden taviz vermemektedir.

Kurtlar sofrası diye tabir edilen moda dünyasında varlık göstermek çok zordur. İnsanların önce bedenine sonrada gözüne hitap edilen böylesi zor bir mesleği zirvede yapmak dahada zordur. Gülcan bana göre parmakla gösterilmesi ve ayakta alkışlanması gereken bir modacı. Aklın, zekanın, ön görünün birleştiği bir mantıkla işini yapan her başarılı insan gibi Genç yetenek modacı Gülcan Selçuk’ta bu günlere azmi ve kıvrak zakasıla gelmiş ve çalışma temposuna yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Ekonomi Zirvesi’ne özel "İklim Değişikliği" defilesi düzenleyen Gülcan Selçuk hayli beğeni topladı. Hazırladığı koleksiyonun incelikleri ve tasarım mantığı ile dikkatleri üzerine çeken Selçuk, Lazaza Gülcan Selçuk seri üretim yerine kişiye özel tasarımlarla çalışan bir marka özelliği taşıyıp Güçlü kadını ve lüksü buluşturan çizgisini hiç bozmadan 2007 yılında başladığı serüvenine şimdi abiye ve iş kadınına yönelik koleksiyonlarla devam ediyor..

Sıfırdan, zirveye bir Anadolu kadınının başarı hikayesi doğrusu beni çok etkiledi. Gülcan Selçuk’un bu gün elde ettiği başarıyı siz değerli okurlarımla paylaşmak istedim. Umuyorum bu tür başarı hikayeleri dahada çoğalır ve daha nice Gülcan lar ile tanışma fırsatı buluruz.

Yolun açık olsun Gülcan Selçuk....

Selam ve dua ile...

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın