TİC Holding Header
  • USD 32.337
  • EUR 35.222
  • Altın 2246.623
  • BIST 100 8792.15
Oğuz Aydoğan

Oğuz Aydoğan

Hakkında

1973 yılında Tokat- Reşadiye-Gürpınar Köyü’nde dünyaya geldim. İlk tahsilimi doğduğum köydeki Gürpınar Köyü İÖO’da tamamladıktan sonra İmam – Hatip olan babamın tayini dolayısıyla ailemle birlikte İstanbul’a yerleştim. Orta tahsilim, 1985’te Çatalca İHL’de başlayıp 1986 yılında Bakırköy İHL’ de devam etti ki, 1991 yılında adı geçen okuldan mezun olarak lise eğitimimi tamamladım.

1993 senesinde girdiğim Üniversite sınavında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünü kazandım.1997’de bahsi geçen okuldan mezun olduğum sene içerisinde aynı üniversiteye bağlı Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türk Sanatı Anabilim Dalı’nda Lisansüstü eğitimime başladım. Eğitimimin birinci yarıyılı sonunda Hatay’ın Reyhanlı İlçesi İmam Hatip Lisesi’ne Tarih Öğretmeni olarak tayinim olunca bir süre yüksek Lisans eğitimime ara vermek mecburiyetinde kaldım.1998’de başladığım Reyhanlı İHL Tarih Öğretmenliği görevim, 2001 yılında Kadıköy Dilek Sabancı TML’ye atanmamla sona ermiştir. 2002 yılında Kırklareli Babaeski’de vatani görevimi tamamladıktan sonra Yüksek Lisans Eğitimime kaldığım yerden devam ederek 2007’de Ahmet Refik ALTINAY : “Hayatı ve Sanat Tarihi Çalışmaları” adlı yüksek lisans tezimi bitirdim ve lisansüstü eğitimimi tamamladım. Kadıköy Dilek Sabancı TML Tarih Öğretmenliği görevimde sergilediğim performanstan ötürü “Aylıkla Ödüllendirme” belgesiyle ödüllendirildim. Aynı okulun geleneksel olarak gerçekleştirdiği Vaksa Ödüllerinde 2005 yılında yılın en çalışkan üçüncü öğretmeni olarak VAKSA tarafından ödüllendirildim. Yine aynı yıl girdiğim Müdür Yardımcılığı sınavını kazanarak 2006 yılında sınava dayalı olarak Kadıköy Sait Cordan İÖO’ya Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2006/2010 yılları arasında bu okulda Müdür Yardımcısı olarak devam eden görevimdeki performansım dolayısıyla da iki defa Teşekkür Belgesiyle onurlandırıldım.2010 yılı Müdürlük Sınavını kazandım ve bu sınava bağlı olarak 2010 yılında Başakşehir Kayabaşı Çamlık İÖO Okul Müdürlüğü görevine atandım. Bu okuldaki iki yıllık görevimde gösterdiğim performanstan dolayı da İlköğretim eğitim denetmenlerinin teklifi ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün oluruyla 2011 yılında yine Teşekkür ve 2012,2013 ve 2014 yılında da Başakşehir Kaymakamlığı tarafından Başarı Belgeleriyle ödüllendirildim.

Halen İBB Şehit Polis Mustafa Erdoğan Orta Okulu Müdürlüğü görevine devam etmekteyim ve aynı zamanda Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yapmış olup evli ve iki erkek çocuğu babasıyım.
Toplam 32 yazı listeleniyor
  • Zaman ve mekâna dair bir deneme..! 'Yine Geldi Nevbahar'

    Newton fiziği ile başlayan bir süreç ve sonrasında yüzyıllar süren yeni buluş / bilişlerle maddenin esrarını çözdüğünü iddia eden fizik en azından 1900’lerin başından beri farklı bir madde tanımına girişti ve adeta tüm ön kabulleri hak ile yeksan edecek şekilde zamanın göreceli olduğunu kendi bilimsel sınırları içerisinde ispat etti.

  • 36333 Adım ve 28 Fotoda Edirne, Payitaht’tan Payitaht’a -2-

    En küçük (ebatları itibariyle) eserde de aynı özen en büyükte de. Başından sonuna kadar aynı ocaktan çıktığını rahatlıkla anlayabileceğiniz inşaî, mimarî ve standartlaşmış bir estetik düzen içerisinde Edirne’de Osmanlı eserleri.

  • 36.333 adım ve 28 fotoda Edirne

    Payitaht'tan Payitaht'a –I-

  • Kasırdan Konağa (3)

    "Payitaht'tan Taşraya 2"

  • Kasırdan Konağa (2)

    "Payitaht'tan Taşraya"...

  • Kasırdan Konağa (1)

  • Eğitime dair..!

    Bütün insanlığın başına kara bir bulut gibi çöken covid-19 belasının hala tesirinden kurtulmuş değiliz.

  • Hayat memat meselesi (1)

    Memat: 'Yenge Bacı'

  • 'Ermeni meselesi'ne dair bir deneme..!

    Amcamlar ile birlikte kullandığımız 4 oda bir hayattan ( salon ) müteşekkil çamur sıvalı, toprak damlı evden sonra; köyün biraz daha orta yerine doğru yaptırdığımız iki katlı betonarme eve geçtiğimizde ilkokul zamanlarını yaşayan bir çocuktum.

  • Vakti kuşanmak 'Görene!, Görene! Köre ne..?'

    Henüz Asrın belasına maruz kalmadım şükür ama bugünlerde duçar olduğum alerjik bir rahatsızlık hat safhada. Gün içerisinde zamanlı zamansız pek çok defa hapşırıp aksırıyorum.