TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
Kenan Akın

Kenan Akın

Bakalım Ne Zaman Ne Gösterecek

Gerçekten de, taşra muhabirliğinden genel yayın müdürlüğüne kadar mesleğin bütün safhalarını sindire sindire yaşadık. Bütün güçlüğü, coşkusu ve sorunlarıyla dolu dolu yarım asra yakın gazetecilik serüveninde hiçbir zaman'komplekse' kapılmadık. Zaman oldu, tam 1 milyon 256 bin satan gazeteyi yönettik. Zaman oldu, tirajı 30 bin olan gazete için kolları sıvadık. Günlük yazılar, seri röportajlar hazırladık. Ve zaman oldu, ‘haftada' bir olsa da yazmaya, birikimlerimizi, sağduyumuzu aktarmaya devam ediyoruz. Bakalım zaman daha neler gösterecek.
Dursun, gitti
İSKİ Genel Müdürü Dursun Ali Çodur, bir çocuğun rögara düşerek ölmesi nedeniyle görevinden alındı. Darısı; Geniş halk tabakalarını, uçuruma bırakanların başına!
Sükut altındır!
Erdoğan, Türkiye'nin huzuru için bazı şeyleri görmezden, duymazdan geldiklerini belirtiyor. O da bir şey mi? Çoğu masaları süsleyen meşhur biblodaki maymun Hem görmüyor... Hem duymuyor... Hem de konuşmuyor. Üstelik bazı muzip ''müellifler'', önünü tutan maymunu da bibloya ekliyor.


kakin@ogungazetesi.com.tr
OGÜN/06-12.Mart.2007/Sayı:10

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın