Galip Gezer

Galip Gezer

Köfteci Yusuf

Yüz binlerce takipçisi olan sayfalar alt resimdeki paylaşımı yapmışlar. Buna inanan milletimizde kendi sayfalarında paylaşmışlar. Cuk diye yeni bir dedikodumuz türedi iyimi.
Köfteci Yusuf
Bu kadar yalan, bu kadar ahlaksızlık, bu kadar kin olur mu yahu?


*(Resim alıntıdır. Farklı sosyal medya hesaplarında kullanılan resimdir.)

Bakın ben size Köfteci Yusuf'u biraz anlatayım. 2000'li yılların ortalarında girmişti bursa piyasasına. Atadan kasap bir ailenin çocuğudur Yusuf. Bırakın yeme içmeyi, sanayinin her sektöründe böyle adamlara ihtiyacı var ülkemizin. Yusuflara ihtiyacımız var. 

Türkiye'nin yarısında 68 şubede hizmet veriyor. Binlerce insan çalıştırıyor ve günlük 70 ila 100 ton arası işlenmiş et satıyor. Binlerce besici ve sebze üreten çiftçimize lokomotif görevi görüyor. Yaşı ilerlemiş insanlarımızın işe alınmadığı ülkemizde sırf sigorta günleri dolsun ve emekli olsun diye işe alıyor. Bulunduğu şehirlerdeki üniversite öğrencilerini işe alıp harçlıksız kalmamalarını sağlıyor. Anadolumuzun fakir ailelerinin okutmakta zorlandığı çocuklarına hızır gibi yetişiyor.

Sağcı veya solcu olduklarına bakmıyor çalışanlarının. Zaten işe girerken de sağlık testi ve adli sicil kayıtlarına çok dikkat ediyor. Mesela benim kızımın adı devrim...

Turizm ve otelcilik mezunu ve istediği bölümü kazanamadığı için bu yıl tekrar girecek sınavlara. Köfteci yusufta çalışıyor, mesleği üzerine kendini geliştiriyor ve asgari ücretin çok üstünde bir maaş veriyor çalışanlarına.

Kişisel gelişimi için özel bir dil okuluna yazdırdım kızımı ve Köfteci Yusuf denen adam kendi işine göre değil, çocuğumun okuluna göre vardiya sağladığını biliyormuydunuz?

Kendisini tanımam etmem ama eniştesi paket yapıyor bir şubede. Öz eniştesi hemde.

Koca koca restoranların müdürleri masa siliyor, köfte siparişi alıyor. Bazen köfteci yusuf bile komi tişörtü giyip köfte taşıyor masalara. Her an gittiğiniz bir şubesinde görebilirsiniz. 

Adamın 68 tane restoranı var ve komilik yapıyor iyimi. Kibir yok, kendisi gibi çalışanlarıda alçakgönüllü.

Ülkeyi fast food zehrinden kurtarıyor ve yaşayışımıza uygun tatlar ile ülkemizin yarısında hizmet veriyor.

Dünyaya yayılmasını arzu ettiğim bir markadır Köfteci Yusuf. 31 mart seçimlerinde AK Parti'nin seçim görevlilerine öğle yemeği tedariği için bu firmayı seçmesinden dolayı hedef tahtasına konulup iftira atıldığını biliyoruz. Lütfen sevgili okuyucularımız bir marka kolay kolay bu başarıya ulaşamaz ve ülkemizin sahip çıkması gereken bir şirkettir Köfteci Yusuf.

Ayrıca AK Parti bir örgüt değil ülkemizde seçmenin oylarının yarısından fazlasını almış iktidar partisidir. Nefret söylemleriyle nereye kadar yahu el insaf. 

Yazıma her zaman olduğu gibi Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü ile son verip esenlikler diliyorum.

“Türkiye’mizi layık olduğu seviyeye yükseltebilmek için mutlaka ekonomimize birinci derecede önem vermek mecburiyetindeyiz.”

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Çalışan kazanır
    17 TL ye süper bir hamburger ve ayran satıyor. Demek ki oluyormuş. Çalışan kazanır.
  • neşe tan
    12 saat çalıştırıp sadece tek öğün yemek vermesi ne kadar normal ?
  • Münevver Çalışkan
    Helal Helal Helal