ANTALYA/İHA- Antalya’da Hava Meydan Komutanlığında Astsubay olan 29 yaşındaki Ersin Eroğlu, Mardin’de hemşirelik yapan sevgilisi Rabia Çatalbaş’a ilginç bir yöntemle evlenme teklifinde bulunmaya karar verdi. İlk olarak izinde olan kız arkadaşı Çatalbaş’ı, havalimanında işyeri sahibi olan kuzeni Onur Deniz’in ‘doğum günü’ var diyerek Antalya’ya davet etti. Teklifi kırmayan Çatalbaş, Antalya’ya gelerek sevgilisinin yanına geldi. Eroğlu, doğum günü bahanesiyle nişanlısını Lara’da bulunan deniz manzaralı bir restauranta getirdi. Burada doğum günü pastası yerine daha önceden hazırlanan mumlarla kaplı kalp işareti ile Eroğlu’yla olan fotoğrafının yer aldığı afişi gören Çatalbaş, önce neye uğradığını şaşırdı, ardından hazırlanan alana doğru sevgilisiyle birlikte yürümeye başladı.
YÜZÜĞÜ UNUTTUM NUMARASI YAPTI
Sevgilisinin elinden tutup kalp çemberinin içerisine getiren genç astsubay, evlilik teklifi yapmaya hazırlanırken, ceplerini kontrol ederek sevgilisine yüzüğünü unuttuğunu söyledi. Evlilik teklifi ile sevgilisinin yüzüğünü unutma şokunu ardı ardına yaşayan Çatabaş, tepelerinden kendilerine yanaşan ve kırmızı iple bağlı yüzüğü önünde görünce ise sevinçten havalara uçtu. Drone’den yüzüğü alan Eroğlu, Çatalbaş’ın önünde diz çökerek evlenme teklifi yaptı. Tek taş yüzüğü parmağına takıp evlilik teklifini kabul eden Çatalbaş’ın yaşadığı mutluluk da görüntülere yansıdı. Birbirlerine sarılan çifti uzun süre dans ederken, çevredeki arkadaşları ile restaurantaki diğer müşterilerde alkışlarla genç çifte destek verdi.
"HAVA KUVVETLERİNDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN BÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİM"
Drone sürprizine şaşırmadığını belirten Rabia Çatalbaş, ‘Ondan böyle şeyler bekliyordum zaten. Çok mutluyum, onu çok seviyorum‘ diyerek duygularını dile getirirken, Ersin Eroğlu da, “Hava kuvvetlerinde olduğumuz için böyle bir sürpriz yapak istedim. Onu çok seviyorum, farklı bir şey olması gerekiyordu, o yüzden böyle bir sürpriz yaptım” dedi.
Genç çiftler düğünün ise 20 Nisan’da olacağını söyledi.
18:03 Progress MS-35 kargo aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’na kenetlendi
17:28 MS NOW'a Beyaz Saray'a giriş engeli: Trump CNN, Politico ve ağı yasaklayacağını açıklamıştı
16:45 İstanbullular dikkat: Yarın iki ilçede bazı yollar trafiğe kapatılacak
16:05 Fon soruşturmasında yeni gelişme: Pusula ve Tera yöneticileri hakkında gözaltı kararı
15:45 Şehit ve gazi yakınları atama töreninde konuşan Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecini bir devlet projesi olarak yürütüyoruz
15:12 Trabzonspor-Galatasaray maçının VAR hakemi açıklandı: İspanyol hakem görevlendirildi
14:47 İzmir'de galericilik adı altında tefecilik yapmışlar. Çok sayıda mağdur var
14:45 Konya'da Narko Mercek operasyonu! Kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi: 26 gözaltı
14:41 Gemini üç şirketi hackledi
14:34 Gorillaz üyesi Damon Albarn'dan konserde Filistin bayrağı: 'Asla tarafsız olmayın'
14:30 Türkiye'de geçen ay 66 'meteorolojik afet' yaşandı
14:17 Küçükçekmece'de yıkım sırasında bina çöktü: 2 yaralı
13:10 Ünlülere uyuşturucu ve fuhuş soruşturması: 2 isim tutuklandı
12:49 Yargıtay'dan emsal 'nafaka' kararı: Gelir düzeyi eşitse nafaka yok
12:02 Kaliforniya Valisi imzaladı: Yapay zekaya 'acil kapatma tuşu' kararnamesi
10:33 Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk hakkında gözaltı kararı
Sürpriz evlilik teklifinde yüzük drone ile gökyüzünden geldi
Antalya’da Hava Meydan Komutanlığında Astsubay olan Ersin Eroğlu, ‘kuzenimin doğum günü’ var diyerek Mardin’nden getirttiği hemşire olan sevgilisine drone ile sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.