ESKİŞEHİR/İHA - Eskişehir halkı Nisan ayında lapa lapa kar yağışının şaşkınlığını yaşadı. Kentte gece saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan yağmur sabah erken saatlerde kara dönüştü. Yağan kar ile birlikte şehrin özellikle yüksek kesimleri yerler beyaza büründü. Bazı mahallelerde araçların üzerine kar birikti. Sabah işe gitmek için evlerinden çıkanlar, Nisan ayında kar yağdığını görünce şaşırdı. Şehir merkezinde karla karışık yağmur altında yürüyerek iş yerlerine gidenler şemsiyeleriyle korunmaya çalıştı.
Meteoroloji verilerine göre; bugün hava sıcaklığının en fazla 8, en düşük 1 derece olması beklenirken, Cumartesi günü yağmurlu 11 ila eksi 1, Pazar günü ise hafif kar yağışlı 9 ila eksi 2 derece olması tahmin ediliyor.
BOLU’DA DA KAR ETKİLİ OLDU
Bolu’nun Gerede ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilçeyi etkisi altına aldı.
Bolu’da, dün gece başlayan yağmur sabah saatlerinde Gerede ilçesinde kar yağışına dönüştü. Nisan ayının son günlerinde yağan ve ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlarda şaşkınlık yarattı. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre, hafta sonu hava sıcaklıklarının eksilere düşeceği ve Pazar günü Bolu şehir merkezinde karla karışık yağmur beklendiği öğrenildi.
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
23:30 Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 101 kişi yakalandı
23:26 Diyarbakır’da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
23:17 Selçuk Bayraktar'dan haklı isyan: Hiçbirimiz güvende değiliz
23:10 Altın ve gümüş fiyatlarında büyük çöküş
23:09 Deutsche Bank açıkladı: Bitcoin’deki düşüşün 3 ana nedeni belli oldu
23:05 Epstein bir fuhuş ağı değil, istihbarat operasyonu iddiası
22:59 Bitcoin, Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana elde ettiği kazançları sildi
22:56 İngiltere Başbakanı özür diledi: Epstein'le bağlantılı Mandelson'ı geçen sene büyükelçi olarak atamıştı
22:52 Bill Gates: Jeffrey Epstein ile geçirdiğim her dakikadan pişmanım
22:44 Türk düşmanı Dilan Yeşilgöz, Hollanda Savunma Bakanı oldu
22:36 Otomotiv devi, 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımından vazgeçti iddiası
22:33 Arnavutköy Karaburun'da İHA bulundu
22:27 Norveç’te kraliyet davası: Veliaht Prens'in üvey oğlu bıçakla tehditten gözaltına alındı
11:27 Altın ve gümüş bir kez daha sert düştü: Düşüşün sebebi ne?
11:25 Trafik cezaları artıyor, 6 madde daha Meclis'te kabul edildi: Hangi yeni maddeler kabul edildi? Yeni cezalar ne?
Nisan ayında kar sürprizi
Eskişehir’de, sabahın erken saatlerinden itibaren özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı çevreyi yeniden beyaza bürüdü.
