TEKİRDAĞ/İHA - Çorlu’da gerçekleştirilen kültür ve sanat festivali kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gölbaşı Gençlik Parkı’nda yer alan gölette balık tutma yarışması düzenlendi.
Sabahın erken saatlerinden itibaren gölet çevresine gelen amatör balıkçılar, en büyük balığı yakalamak için olta attı. Yediden yetmişe her yaştan balıkçının katıldığı yarışmanın kazananı ise 17 yaşındaki genç balıkçı Mert Oruç oldu. 3 kilo 660 gramlık balık yakalayan Mert Oruç birinci olurken, 2 kilogram 725 gramlık balık yakalayan Aydın Öztürk ikinci bin 630 gramlık balık yakalama başarısı gösteren Oktay Kırbıyık ise üçüncü oldular.
Yarışmadaki en büyük balığı yakalayarak şampiyon olan genç balıkçı babası ile olta attığını ve çok küçük yaşlardan itibaren balıkçılık yaptığını söyledi.
Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Kemaleddin Avcı ile Erdoğan Demirci de Gölbaşı Gençlik Parkı’na gelerek en büyük balığı yakalamak için gölete olta atan balıkçılara başarı dileyerek derece elde eden yarışmacılara çeşitli ödüller verdiler.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
Bu da 'en büyük balığı tutma yarışması'
Tekirdağ Çorlu’da en büyük balığı tutma yarışması düzenlendi. Yarışmayı 3 kilogram 660 gramlık balık yakalayan 17 yaşındaki genç balıkçı Mert Oruç kazandı.
