ÇORUM/İHA- Hastalıklarının tedavisi olmayan Alihan (15) ve Yiğithan (17) Öztürk kardeşler Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kaleci Volkan Demirel ile bir araya gelmeyi hayal ediyor. Öztürk kardeşler, kaslarının giderek zayıflaması ve işlevini yitirmesi nedeniyle artık yürüyemiyor. Yaşıtı olan çocuklar sokaklarda koşup oynarken, onlar anne ve babalarının desteğiyle hayata tutunmaya çalışıyor.
Ünlü kaleciye daha önce birkaç kez mektup yazan Öztürk kardeşler, bugüne kadar cevap alamamış. Yatağa mahkum olarak hayatlarını idame ettiren çocuklar, hayallerinin gerçeğe dönüşmesi için Fenerbahçe Spor Kulubü’nden gelecek müjdeli haberi bekliyor.
"AZİZ YILDIRIM BAŞKANIMIZA SESLENİYORUM.."
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Alihan Öztürk, “Buradan Aziz Yıldırım başkanımıza sesleniyorum. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Fenerbahçe maçını izlemek istiyorum. Fenerbahçe maçlarını izlemek için babam yayıncı kuruluşa abone oldu. Hiçbir maçını kaçırmıyorum. Ben Fenerbahçe aşığıyım. Volkan abiye daha önce mektup gönderdim. Kardeşimle birlikte Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda maç izlemek istiyoruz. Fenerbahçeyi, Aziz Yıldırım başkanı ve futbolcuları çok seviyorum. Fenerbahçe inşallah bu yıl şampiyon olacak” dedi.
Kardeşi gibi kendisininde Fenerbahçeli olduğunu dile getiren Yiğithan Öztürk, “Ailecek Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum. Buradan Aziz başkana selamlarımı iletiyorum. Bu hayamizin gerçekleşmesi için bize yardımcı olsun” ifadelerini kullandı.
Baba İbrahim Öztürk ise, çocuklarının Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirterek, “Çocuklarım koyu Fenerbahçe taraftarı. Hiç bir maçını kaçırmıyorlar. Fenerbahçe’nin maçlarını izlemek için beni yayıncı kuruluşa abone ettirdiler. Çocuğumun en büyük dileği Fenerbahçe maçını Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda izlemek” şeklinde konuştu.
10:39 'Trump Hegseth'i görevden almayı değerlendiriyor'
10:22 Meteoroloji kırmızı çizgiyi çekti, üçlü alarm verdi: Sağanak, kar ve fırtına kapıda
10:19 Fatma Betül Sayan Kaya tutuklandı, Akın Gürlek'ten açıklama geldi: Yanlış yapanla vedalaşırız
10:17 Bitcoin'de sert düşüş: 76 bin doların altında ne oluyor?
10:14 Sarıgüller soruşturmasında 11 gözaltı daha: Şişli Meslek Yüksekokulu'na kayyum atandı
10:11 Brent petrol 100 doların altına indi: Piyasalar alarmda
17:49 Russell Brand tecavüz ve cinsel saldırı suçlarından suçlu bulundu
17:39 Putin: Rus ve Belaruslu sporcuların oyunlardan menedilmesi insan hakları ilkelerine aykırı
17:22 Afyonkarahisar'da 5 kişinin cansız bedeni bulundu
17:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fon açıklaması: Hiç ummadığımız insanlar bu işin içine girmişler
16:59 Casusluk soruşturmasında ikinci dalga: İsrail'in 'Pandora'sı açıldı... 11 polis listede
16:54 MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Daltonlar suç örgütü üyesi Türkiye'de
16:52 Pizzaya ananas koymayı reddeden İtalyan şef işten çıkarıldı
16:11 Fransa'da ülke çapında grev ve protesto: Macron hükümetine yönelik baskı artıyor
15:41 Türkiye’nin 2040 enerji vizyonu açıklandı: 500 milyar dolarlık yatırım, 108 bin yeni istihdam
15:37 Güney Amerika Paraguay'da kaos: Ülkenin en büyük bankası çöktü sokaklar karıştı
Tek hayalleri Fenerbahçe'nin maçını statta izlemek
Çorum’da halk arasında kronik kas hastalığı olarak bilinen Duchenne Musküler Distrofi (DMD) nedeniyle fiziksel yetilerini kaybetmeye başlayan iki kardeşin tek hayali Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe maçını izlemek.