ÇORUM/İHA- 1. Amatör Küme’de mücadele eden İskilipgücü ile Mecitözüspor, İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maç öncesi İdlib’deki hain saldırıda şehit olan Mehmetçikler unutulmadı. Hakemler ve her iki takım teknik heyeti “Şehitler ölmez vatan bölünmez, Milletimizin başı sağ olsun” yazılı pankartla çıkarken İskilipgücü oyuncuları komando beresi taktı ve jandarma yeleği giydi. Maç öncesi sahada Türk bayrağı açılırken şehitler için dua edildi.
İskilipgücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Armutçu, “Hayatta maçtan daha önemli bizim için değerler var. Vatan millet gibi, askerimiz polisimiz gibi. Üzüntülü günlerden geçiyoruz. Ülkemiz badireli günlerden geçiyor. İçeride ve dışarıda düşmanlara karşı mücadele veriliyor. 36 tane şehidimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ailelerine sabırlar diliyoruz. İnşallah emperyalist güçler ve dış güçler emellerine ulaşamayacak. Maçla ilgili duygu ve düşüncelerimiz önemli değil acı yaşıyoruz şuan, askerimizin ve polisimizin yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir şey yaptık. Seremoniye jandarma ve askerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için asker kıyafetiyle çıkacağız” dedi.
Maç Mecitözüspor’un 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi.
11:02 Meclis'te ekonomi paketi: Bedelli askerlik ücreti ve vergiler artıyor
10:51 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 20 taşınmazı satacak
10:49 Trump, İran’a Hürmüz Boğazı tehdidi hakkında konuştu: 'Çok iyi sonuçlanacak'
10:06 Türkiye genelinde yağışlı bir gün: 2 bölgede kar yağışı bekleniyor
09:58 Küresel sıcaklık rekor kırdı: Son 10 yıl tarihin en sıcak dönemi oldu
09:57 Altın fiyatları çakıldı: Ons altın yılın en düşük seviyesini test etti
00:56 MİT Başkanı Kalın İstanbul'da Hamas heyetiyle bir araya geldi
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
11:22 Kayıt dışıyla mücadelede dijital hamle de geldi: Vergi incelemesinde e-izah dönemi başlıyor
11:20 Meteoroloji’den yeni rapor geldi: Soğuk ve yağmur 7 gün daha etkili olacak
Komando beresi ve jandarma yeleğiyle maça çıktılar
Çorum'un İskilip ilçesinde ev sahibi takım futbolcuları Mehmetçiğe destek için komando beresi ve jandarma yeleğiyle maça çıktı.
