BURSA/İHA - Bursa’da 1. Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kemerçeşme Kanaryaspor takımı oyuncuları, sahalarda ender rastlanan bir protestoya imza attı. Geçtiğimiz hafta oynadıkları karşılaşmada hakemlerin kendi aleyhlerinde kararlar verdiğini öne süren oyuncular, Cihanspor ile oynayacakları karşılaşmada tepkilerini göstermeye karar verdi. Bunun üzerine maçın seremonisinin ardından hakemin ilk düdüğü ile birlikte sahada bir ellerini havaya kaldıran, diğer elleriyle ise maçın hakemi Onur Elçin’i gösteren oyuncular saha içinde 1 dakika boyunca bu şekilde durdu. Ardından hakem üçlüsünü alkışlayan oyuncular, sahadan çekilerek soyunma odasının yolunu tuttu.
Hakemlerin kulüpleri üzerindeki kararlarını eleştiren Kemerçeşme Kanaryaspor Başkanı Kadir Kaynak, “Verdikleri taraflı kararlarla futbolseverlerin şiddet duygularını tahrik eden hakemler sayesinde sporun kardeşlik olmaktan çıktığını görüyoruz. Koca bir futbol sezonunda verilen emekleri yanlı, kasıtlı, futbol adaletine uymayan kararları ile yok etmektedirler” dedi.
11:02 Meclis'te ekonomi paketi: Bedelli askerlik ücreti ve vergiler artıyor
10:51 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 20 taşınmazı satacak
10:49 Trump, İran’a Hürmüz Boğazı tehdidi hakkında konuştu: 'Çok iyi sonuçlanacak'
10:06 Türkiye genelinde yağışlı bir gün: 2 bölgede kar yağışı bekleniyor
09:58 Küresel sıcaklık rekor kırdı: Son 10 yıl tarihin en sıcak dönemi oldu
09:57 Altın fiyatları çakıldı: Ons altın yılın en düşük seviyesini test etti
00:56 MİT Başkanı Kalın İstanbul'da Hamas heyetiyle bir araya geldi
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
11:22 Kayıt dışıyla mücadelede dijital hamle de geldi: Vergi incelemesinde e-izah dönemi başlıyor
11:20 Meteoroloji’den yeni rapor geldi: Soğuk ve yağmur 7 gün daha etkili olacak
Hakeme görülmemiş tepki
Bursa'da bir amatör küme mücadelesinde hakemlerin bir önceki maçta aleyhlerinde kararlar verdiğini iddia eden takımın oyuncuları, maçın ilk düdüğünün ardından 1 dakika sessiz şekilde oyunda kaldıktan sonra sahayı terk etti.
