ZONGULDAK/İHA- MHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ömer Ay, geçen 25 Mart günü yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Atatürk Devlet Hastanesi'ne başvuruldu. Yeni tip korona virüs teşhisi ile test yapılan Ay'ın test sonucu pozitif çıktı.
Testin pozitifle sonuçlanmasının ardından tedavisine başlanan Ay'ın sağlık durumu bir süre ciddiyetini korudu. Plazma tedavisi için bir süre donör aranan Ay için Samsun'da donör bulundu. Ömer Ay, tedavisinin ardından yoğun bakım servisinden çıkartıldı.
Bozkurt işareti yapan Ay, alkışlar eşliğinde normal odaya alındı. Ay'ın tedavisinin sona ermesinin ardından taburcu edilmesi bekleniyor. MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse sosyal medya hesabında o anları paylaşarak "Zonguldak Belediye Meclis üyemiz kardeşimiz Ömer Ay çok şükür yoğun bakımdan çıkmış kendisini alkışlayan sağlık çalışanlarını bozkurt işareti yaparak selamlamıştır. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin İnşallah" ifadelerine yer verdi.
11:27 Altın ve gümüş bir kez daha sert düştü: Düşüşün sebebi ne?
11:25 Trafik cezaları artıyor, 6 madde daha Meclis'te kabul edildi: Hangi yeni maddeler kabul edildi? Yeni cezalar ne?
11:11 Futbolda bahis ve şike soruşturması: 52 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı
10:41 Buca Belediyesi'ne operasyon: 25 gözaltı
10:38 Netanyahu güvenlik kabinesi toplama kararı aldı
01:01 Arap basını Kante transferinin perde arkasını yazdı
00:43 Epstein adası nerede? Epstein adasına giden ünlüler kimler?
00:37 Trump: 'Epstein bana komplo kurdu'
00:29 Kasımpaşa kulübü satıldı: Yeni sahibi Kazancı Holding oldu
00:26 Suriye, petrol ve gaz araması için ABD ve Katar merkezli iki şirketle anlaştı
00:20 Türkiye’de bir avukata 430 kişi düşüyor: Sayılarla büyüyen hukuk eğitiminde kalite tartışması
23:41 Trump: Hamaney çok endişelenmeli
22:46 Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Tom Barrack'la bir araya geldi
16:04 Yapay zekanın görünmeyen bedeli: Su krizi ve sürdürülebilirlik ikilemi
16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgede barıştan yanayız
15:58 2025'te her gün ortalama 330 esnaf kapısına kilit vurdu
MHP'li meclis üyesi, yoğun bakımdan bozkurt işaretiyle çıktı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ömer Ay, yoğun bakım savaşından bozkurt işareti yaparak çıktı.
