İSTANBUL/İHA- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi Tarih Edebiyat Sanat Kütüphanesi’nde (TESAK), Kadıköy’de açılması planlanan Kent Belleği Müzesi ile ilgili düzenlenen proje sunumunu izledi. Kılıçdaroğlu’na ziyareti sırasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı eşlik etti. Basına kapalı olarak düzenlenen proje sunumunun ardından Kılıçdaroğlu ve yanındaki heyet Kadıköy çarşısında dolaştı, esnafla selamlaştı.
Esnafla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, kendisini dükkanına davet eden esnafı da geri çevirmedi. Esnafın sorunlarını kapalı olan bir kepenk önünde dinleyen Kılıçdaroğlu, “Asla umutsuzluğa kapılmayın, bir süre sonra Türkiye’nin bütün koşulları değişecek, daha iyi, daha demokratik bir atmosfer olacaktır. Esnafın da, sanayicinin de, sokaktaki satıcının da rahat edebileceği daha güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz" dedi.
Kılıçdaroğlu, “İnsanların evine ekmek götüremediği bir düzen olur mu? Kadıköy Belediyesi elinden geleni yapmaya çalışıyor, onun da bütçesi zorlanıyor. İBB kendisine yansıyan şikayetleri karşılamaya çalışıyor. Ama moralimizi bozmayacağız” diye konuştu.
10:51 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 20 taşınmazı satacak
10:49 Trump, İran’a Hürmüz Boğazı tehdidi hakkında konuştu: 'Çok iyi sonuçlanacak'
10:06 Türkiye genelinde yağışlı bir gün: 2 bölgede kar yağışı bekleniyor
09:58 Küresel sıcaklık rekor kırdı: Son 10 yıl tarihin en sıcak dönemi oldu
09:57 Altın fiyatları çakıldı: Ons altın yılın en düşük seviyesini test etti
00:56 MİT Başkanı Kalın İstanbul'da Hamas heyetiyle bir araya geldi
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
11:22 Kayıt dışıyla mücadelede dijital hamle de geldi: Vergi incelemesinde e-izah dönemi başlıyor
11:20 Meteoroloji’den yeni rapor geldi: Soğuk ve yağmur 7 gün daha etkili olacak
11:18 Trump’tan Hürmüz Boğazı için İran’a 48 saat tehdidi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Kadıköy turu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy’de esnafı ziyaret etti, sorunlarını dinledi.
