TBMM Başkanı Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.
Yıldırım’ın uçağı Türkiye saati ile 20.20’de Bakü Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı’na iniş yaptı. TBMM Başkanı Yıldırım’ı, havaalanında gören Muhammet Taha isimli bir öğrenci Yıldırıma’a sarılarak duygusal anlar yaşadı.
Yıldırım’ı havalimanında Azerbaycan-Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Ehliman Emiraslanov, Türkiye Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral ve büyükelçilik çalışanları karşıladı. TBMM Başkanı Yıldırım karşılamadan sonra kalacağı otele geçti.
Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Oktay Asadov tarafından Bakü’ye davet edilen TBMM Başkanı Yıldırım, yarın Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisinin 100. kuruluş yıl dönümü törenine katılacak.
Törene Türkiye, Suudi Arabistan, Gürcistan, Afganistan, Kuveyt, Bahreyn, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cibuti, Endonezya, Pakistan ve Umman Meclis Başkanları katılacak. Rusya, İran, Macaristan, Polonya, Sırbistan, Karadağ, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan ve Vietnam’ın Meclis Başkan Yardımcılarının da bulunacağı törene toplamda 150 milletvekili yer alacak.
10:40 Venezuela Ulusal Meclisi genel af yasa tasarısını onayladı
10:36 MİT'ten operasyon: 2 gözaltı
01:23 SGK ve BDDK'ya üst düzey atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
23:30 Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 101 kişi yakalandı
23:26 Diyarbakır’da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
23:17 Selçuk Bayraktar'dan haklı isyan: Hiçbirimiz güvende değiliz
23:10 Altın ve gümüş fiyatlarında büyük çöküş
23:09 Deutsche Bank açıkladı: Bitcoin’deki düşüşün 3 ana nedeni belli oldu
23:05 Epstein bir fuhuş ağı değil, istihbarat operasyonu iddiası
22:59 Bitcoin, Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana elde ettiği kazançları sildi
22:56 İngiltere Başbakanı özür diledi: Epstein'le bağlantılı Mandelson'ı geçen sene büyükelçi olarak atamıştı
22:52 Bill Gates: Jeffrey Epstein ile geçirdiğim her dakikadan pişmanım
22:44 Türk düşmanı Dilan Yeşilgöz, Hollanda Savunma Bakanı oldu
22:36 Otomotiv devi, 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımından vazgeçti iddiası
22:33 Arnavutköy Karaburun'da İHA bulundu
Binali Yıldırım'a sarılan çocuk gözyaşlarını tutamadı
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'ın başkenti Bakü’ye geldi. TBMM Başkanı Yıldırım'ı, havaalanında gören Muhammet Taha isimli bir öğrenci Yıldırım’a sarılarak duygusal anlar yaşadı.
