ANTALYA/İHA- Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, Kabataş Erkek Lisesi Dernek Başkanı Anıl Cansızoğlu'nun video paylaşım sitesindeki canlı yayınına evinden bağlandı. Ezgü, sohbet sırasında, sandalyede olduğu düşüncesiyle arkasına yaslanmak isterken, oturduğu tabureden düştü.
İlk tepkisi gülmek oldu
Ezgü'nün canlı yayında düştüğünü gören diğer konuk, sunucu Duygu Canbaş da "Sümer iyi misin" diye seslendi. Kahkaha atıp "iyiyim" diyerek yerden kalkan Ezgü ve Canbaş, gülme krizine girdi.
Ezgü, "Naklen yayınımız nasıl gitti? Çok komik, böyle bir kaza ilk defa oluyor. Harika. Çok güzeldi. Duygu bu da nazarlık olsun. Çok komik oldu. Unutulmaz bir an oldu. Ben sandalye diye arkaya dayandım arka boş çıktı" diyerek, uzun süre güldü.
20:27 Akdeniz'de Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem
20:17 Kayseri'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi
19:59 Ajan eşlik etmiş! Bolsonaro'nun ABD'ye kaçışında Mossad izi
19:56 Brezilya'nın en büyük kripto borsası saldırıya uğradı
19:46 Trump'ın Florida'daki malikânesinin yakınlarında uçak düştü: 9 ölü
19:36 Husiler: Suudi Arabistan'daki Cizan Havalimanı'nda askeri uçağı hedef aldık
19:29 Tokayev: Rusya Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci olarak katılmalı
19:22 Pezeşkiyan: Hamaney, ABD'yle diyalog için hükümete 'bazı yetkiler' verdi
19:04 Bahçeli'nin kız kardeşi Serpil Bahçeli hayatını kaybetti
18:48 Sarıgül soruşturması: 4 kişi hakkında tutuklama talebi
18:24 Azerbaycan yeni hava savunma sistemleri mi alıyor?
18:21 Petrol fiyatları Hürmüz görüşmeleri nedeniyle düşüyor
18:01 Fransa'da 150'den fazla lise, tekrar kuşatma altında: Öğrenciler, hükümetin taahhütlerini yeterli bulmadı
17:53 Avrupa'da yeni siber saldırı: Marketlerde dondurucular 50 dereceye çıktı
17:28 Almanya'da siber casusluk alarmı: Milletvekilleri ve hükümet yetkililerinin telefonları mı hedef alındı?
17:14 11 ilde siber suç operasyonu: 86 şüpheli tutuklandı
Sümer Ezgü, canlı yayında tabureden düştü
Antalya'da yaşayan, Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, internet üzerinden canlı yayın yaptığı sırada, sandalyede olduğu düşüncesiyle arkasına yaslanmak isterken, oturduğu tabureden düştü. Ezgü'nün ilk tepkisi gülmek oldu ve dakikalarca gülmekten konuşamadı, gözlerinden yaş geldi.