Edirne’nin Havsa ilçesinde bu yıl 18’ncisi düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’nde sahne alan El Roman, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren El Roman, sahnedeki Roman havası şovlarıyla adeta kendinden geçti.
Sahnede çocukluk anılarını da anlatan El Roman, şöhret olmanın güzel bir şey olduğunu belirterek, “Fakir bir aile çocuğuyduk. Bizim için şu sahne bir hayaldi. Sahnede olmak çocukluk hayaliydi. Benim için gerçek oldu. Biraz da şans. Hayat bana beklediğimin biraz daha fazlasını verdi. Allah herkese versin. Hayali olan herkese. Tatmalısınız çok güzel bir şey. Mahallede arkadaşlarım var. Mesela Mesut vardı. Bakkalamızdı. Bir tane bakkalımız vardı. Gazozumuzu oradan içiyorduk. Mesut’un dedesi vardı. Hoca Efendi. Mesut ile ikimizi canımızdan dar ediyordu” dedi.
“ZOR NEFES ALIYORUM”
Sahne öncesi ilçenin meşhur köfte ve sucuklarından yediğini dile getiren El Roman, “Belediye başkanı arkadaşım tabi. Eski günleri yad edelim. Hemen köfteciye gittik. Yedik sucukları şiştik. Zor nefes alıyorum” şeklinde konuştu.
MİLLETVEKİLLİNİ VALİ ZANNETTİ
El Roman sahnede festivallerde müzik şölenlerinin önemine değinerek protokolde oturan CHP Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nu Edirne Valisi zannetti. Gaytancıoğlu’nun vali olmadığını fark eden El Roman, “Sizlerin sayesinde festivallerde müzik şölenleri de oluyor” dedi.
Öte yandan El Roman, ilerleyen yaşına rağmen sahnedeki performansıyla gençlere taş çıkarttı.
09:56 Bitcoin'de 81 bin dolar aşıldı! Günlük değer kazancı yüzde 5'i geçti
09:39 Motorine indirim geldi! Fiyatı 100 TL'nin altına döndü
09:25 Putin'den Ukrayna açıklaması: 'Müzakere etmek istemiyorlar'
09:22 IBAN’la para gönderenler dikkat: Maliye’den inceleme
09:21 İran bankası Bank Mellat'ın Türkiye'deki faaliyet izni kaldırıldı
17:43 Ankara'da FETÖ soruşturması: 7 kişi tutuklandı
17:41 Fransa basını: Mossad, Elysee'nin Ortadoğu danışmanının telefonunu hackledi
17:22 Yasa dışı bahis gelirini ‘altın alımı’ göstererek aklayan şüphelilere operasyon: 67 şüpheli tutuklandı
16:45 A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı: 4 isim ilk kez çağrıldı
16:43 Küresel gıda krizi kapıda: Dünya genelinde açlık çekenlerin sayısı 520 milyona ulaşabilir
16:21 Suudi Aramco Avrupa rafinerilerine sevkiyatı durduruyor
16:18 Putin, oyunu internet üzerinden kullandı
15:40 Bilim dünyasında 100 yılı aşkın süre sonra bir ilk: Yeni kedi türü keşfedildi
15:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uçak olmaz burada dedikleri İstanbul Havalimanı rekordan rekora koşuyor
14:57 Ay'da 'yüzyılda bir' oluşan dev krater keşfedildi
14:43 AKOM tarih verdi: İstanbul’a sağanak yağış geliyor
Rafet El Roman memleketinde Roman havası oynadı
Türk pop müziğinin güçlü sesi Rafet El Roman, memleketi Edirne’de sahnede Roman havasının dibine vurdu.