Şaşmaz’ın dayısı Mete Yılmaz, “Kendisi de tanımıyor tuzağa düşürülmüş. Olacak şey değil inanamadık biz de. Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. Hayat dolu bir çocuktu çok samimi duygusal ve iyi niyetli bir çocuktu” dedi.
Beşiktaş’ta 5 yıldızlı lüks bir otelde Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın yakınları Adlı Tıp Kurumu önünde açıklamalarda bulundu.
Ailenin 35 yıllık damadı olduğunu söyleyen Nurettin Oduncu, Şaşmaz’ın annesini ve dedesini Çanakkale’den kendisinin getirdiğini söyleyerek, “Biz gece yola çıktık Çanakkale’den annesini dedesini ben getirdim. Annesi sabah 05.00’e kadar bilmedi. Düşünebiliyor musunuz yaşadığımız stresi. 5 saat yol geliyorsunuz ve bunu 93 yaşındaki dedesi ile annesine hissettirmemeye çalışıyorsunuz. Ama sabah 05.00’te öğrendi. Ben 35 senedir damatlarıyım en ufak bir kırgınlık hissettirmedi. O kadar saygılı bir çocuktu ki yemeğe oturduğumuz zaman şunu söylerdi; enişte müsaade eder misin der ondan sonra başlardı" diye konuştu.
Şaşmaz’ın eşine aşık olduğunu söyleyen Oduncu, yaşadığı bir anıyı anlattı. Oduncu şunları söyledi:
“Eşine deli gibi aşıktır. Bundan bir buçuk iki sene önce evlerindeydik Vatan yoktu. Eşi, ’Enişte vatan geliyor, aç kurt gibi hemen yemek istiyor’ dedi. Kızım yüz verme dedim. Erkek milleti ben de erkeğim sonra bak önünü alamazsın dedim. Söylediği kelime şuydu: ’Ben onu deliler gibi seviyorum.’”
"İDDİALARA CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM"
Şaşmaz’ın kuzeni Seher Saydam iddialara yanıt vermek istemediğini söyleyerek acısını paylaştı. Saydam, “Acımız çok büyük hiç beklemediğimiz bir şekilde çok kötü bir haber aldık ve bunu hala kabul edemiyoruz. Çok üzüntülüyüz şu an Allah kimseye yaşatmasın. Ben şu an sadece acımı paylaşmak istiyorum. İddialara cevap vermek istemiyorum” şeklinde konuştu.
“PARANOYAK BİR İNSANIN GAZABINA UĞRADI”
Ünlü sunucu Şaşmaz’ın dayısı Mete Yılmaz, Şaşmaz’ın tuzağa düşürüldüğünü söyleyerek, “Kendisi de tanımıyor tuzağa düşürülmüş. Geçekten kendi elleriyle kazıdığı ve şu mesleği büyük duayeni olmak için yapan bir çocuktu. Gerçekten geleceğin Halit Kıvanç’ını kaybettik. Olacak şey değil inanamadık biz de. Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. Hayat dolu bir çocuktu çok samimi duygusal ve iyi niyetli bir çocuktu. İddialarla ilgili bir şey söylemiyoruz. Gerçekler ortaya çıkacak. Diğer tarafın yeğeni de kendi teyzesi hakkında açıklama yaptı. Gerçekler ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
Paranoyak bir insanın gazabına uğradı
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın yakınları Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yaptı.
