KOCAELİ/İHA - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, yaz boyunca devam edecek olan 51. Kocaeli Fuarı, şarkıcı Murat Boz’un verdiği konserle başladı. 51’inci Kocaeli Fuarı kapsamında Kocaelilerle bir araya gelen Murat Boz konsere katılanlara unutulmaz bir konser verdi. Konser alanını dolduran binlerce Murat Boz hayranı, her şarkıya hep bir ağızdan eşlik ettiler.
Unutulmaz bir akşama imza atan Murat Boz, en sevilen şarkılarını Kocaelili hayranları için seslendirdi. Ünlü şarkıcı sahnedeki enerjisiyle sevenlerinin gönlünü fethederken, konsere gelen genç kızlar Murat Boz’u görmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.
Kocaeli Fuarı 51. Yıl Yaz Etkinlikleri, yaklaşık 2 ay boyunca sürecek. Etkinlik takviminde tanınmış ve sevilen sanatçılar fuarda boy gösterecek. İrem Derici, Göksel, Murat Kekilli, Hakan Altun, Resul Dindar, Koray Avcı ve Karamürselli sanatçı Demet Akalın gibi isimlerin sahne alacağı Kocaeli Fuarı’nda çocukları da birbirinden renkli etkinlikler bekliyor. Kocaeli Fuarı’ndaki tüm konser ve etkinlikler ise ücretsiz olacak.
10:58 Rapçi Killa Hakan yoğun bakıma alındı
10:56 Altın fiyatlarında kritik eşik: Bankalar ne bekliyor?
10:35 Fon soruşturmasında gelişme: Eski SPK Kurul Başkan Vekili Enver Usca dahil 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı
10:31 Ukrayna'da skandal: Gizli 'işkencehane' ortaya çıkarıldı
10:20 İran'dan ABD'ye uyarı: 'Savaşın coğrafyası bölgeyle sınırlı kalmaz'
10:18 Ekim ayı enflasyonu belli oldu
09:14 Altın fiyatlarında kritik eşik: Bankalar ne bekliyor?
09:12 Eski Borsa İstanbul Müdürü Korkmaz Enes Ergun tutuklandı
09:09 MİT Başkanı Kalın, Türk Devletleriyle ortak alarm sistemi kurduklarını duyurdu
09:07 Elon Musk'ın beyin çipi firması Neuralink, insan beynini Grok'a bağladı
20:27 Akdeniz'de Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem
20:17 Kayseri'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi
19:59 Ajan eşlik etmiş! Bolsonaro'nun ABD'ye kaçışında Mossad izi
19:56 Brezilya'nın en büyük kripto borsası saldırıya uğradı
19:46 Trump'ın Florida'daki malikânesinin yakınlarında uçak düştü: 9 ölü
19:36 Husiler: Suudi Arabistan'daki Cizan Havalimanı'nda askeri uçağı hedef aldık
Murat Boz Kocaeli'yi salladı
Kocaeli Fuarı’nın 51. yılında yaz boyunca devam edecek konser ve etkinlikler 28 Haziran İzmit’in kurtuluşunda Murat Boz konseri ile başladı. Murat Boz adeta İzmit’i yıktı geçti.