EDİRNE/İHA - Edirne’nin İpsala ilçesinde 1 haftadır devam eden Çeltik Festivali Tarım Fuarı, sona erdi. Festivalin son gecesi, sahneye çıkan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, festivali izlemeye gelen binlerce kişiye, muhteşem bir gece yaşattı. Konser öncesi İHA’ya açıklama yapan Ebru Yaşar, ilk defa İpsala’ya geldiğini belirterek; “Bugün tam sınırdayız. Bence aslında sınırların olmaması gerektiğine inandığımız yerdeyiz. Benim için Trakya çok önemli. Trakya’nın bir çok yerinde konsere geliyorum. Ama İpsala’ya ilk defa geliyorum. Heyecanlı ve coşkulu bir konser olacak. İpsala, Trakya sizi çok seviyorum. Çok eğleneceğiz bu akşam.” dedi.
Sahneye bu yaza damga vuran ’Nasıl Uyuyorsun’ isimli şarkısıyla alkışlar içinde çıkan Yaşar, şarkılarını binlerce kişiyle birlikte söyledi. Yaşar’ın sahneye çıkmasının ardından ise yüzlerce genç bariyerleri de yıkarak sahne önüne geldi. Yaşar’ın birbirinden güzel şarkılarına konsere katılanlar eşlik etti.
AYAKKABILARINI ÇIKARDI, GÖBEK ATTI
Konserin en eğlenceli bölümü ise Ebru Yaşar’ın düzenlediği ’göbek star’ yarışması oldu. Konser alanında, konser boyunca dans edip göbek atan izleyicilerden bazılarını sahneye alan Yaşar, mini bir yarışmayla eğlenceyi zirveye taşıdı. Bu sırada sahneye gelen vatandaşlardan birinin beline bağladı tşörtü beline bağlayan Yaşar, daha sonra ise ayakkabılarını da çıkararak Roman havası eşliğinde göbek attı. Yaşar, sahne arkasından kendi telefonunu isteyip yarışmayı sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınladı.
BELEDİYE BAŞKANI İLE SAHNEDE OYNADI
Konserin sonunda sahneye çıkan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’da İpsala’da güzel bir gece yaşatan Ebru Yaşar’a teşekkür ederek, plaket, çiçek ve İpsala Pirinci hediye etti. Daha sonra mikrofonu alan Ebru Yaşar, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı sahnede oynamaya davet etti. Bir süre sahnede roman havalarıyla birlikte oynayan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a teşekkür eden Ebru Yaşar, sanat dünyasına ilk girdiği şarkıyı söyleyerek konseri bitirdi.
09:56 Bitcoin'de 81 bin dolar aşıldı! Günlük değer kazancı yüzde 5'i geçti
09:39 Motorine indirim geldi! Fiyatı 100 TL'nin altına döndü
09:25 Putin'den Ukrayna açıklaması: 'Müzakere etmek istemiyorlar'
09:22 IBAN’la para gönderenler dikkat: Maliye’den inceleme
09:21 İran bankası Bank Mellat'ın Türkiye'deki faaliyet izni kaldırıldı
17:43 Ankara'da FETÖ soruşturması: 7 kişi tutuklandı
17:41 Fransa basını: Mossad, Elysee'nin Ortadoğu danışmanının telefonunu hackledi
17:22 Yasa dışı bahis gelirini ‘altın alımı’ göstererek aklayan şüphelilere operasyon: 67 şüpheli tutuklandı
16:45 A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı: 4 isim ilk kez çağrıldı
16:43 Küresel gıda krizi kapıda: Dünya genelinde açlık çekenlerin sayısı 520 milyona ulaşabilir
16:21 Suudi Aramco Avrupa rafinerilerine sevkiyatı durduruyor
16:18 Putin, oyunu internet üzerinden kullandı
15:40 Bilim dünyasında 100 yılı aşkın süre sonra bir ilk: Yeni kedi türü keşfedildi
15:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uçak olmaz burada dedikleri İstanbul Havalimanı rekordan rekora koşuyor
14:57 Ay'da 'yüzyılda bir' oluşan dev krater keşfedildi
14:43 AKOM tarih verdi: İstanbul’a sağanak yağış geliyor
İpsala'da Ebru Yaşar rüzgarı
Bu yıl 18.’si düzenlenen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı, ünlü sanatçı Ebru Yaşar’ın muhteşem konseriyle son bulurken, ünlü sanatçı sahnede ayakkabılarını çıkarıp Roman havası oynadı.