BURSA/İHA- Whitefest kapsamında Uludağ’da ilk kez sevenleriyle buluşan Aleyna Tilki, programına sevilen parçalarından “Cevapsız Çınlama” ile başladı. Hayranlarından sık sık kendisine eşlik etmesini isteyen genç şarkıcı, gece boyunca sahnede dans etti.
“EN BÜYÜK HAYALLERİMDEN BİRİ GERÇEK OLDU”
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi konserinde Selda Bağcan ile düet yapan Aleyna Tilki, “En büyük hayallerimden biri Selda Bağcan ile tanışıp beraber türkü söylemekti. Çok şükür hayallerimden birini daha gerçekleştirdim. Benim için çok özel ve anlamlı bir geceydi”’ diyerek mutluluğunu dile getirdi.
Sahne enerjisiyle bir an bile olsa yerinde duramayan genç şarkıcı, performansı ile hayranlarından tam not aldı. Tilki, Whitefest ziyaretçilerine dillere dolanan “Sen Olsan Bari” şarkısı ile veda ederek alkışlar eşliğinde sahneden indi.
09:14 Altın fiyatlarında kritik eşik: Bankalar ne bekliyor?
09:12 Eski Borsa İstanbul Müdürü Korkmaz Enes Ergun tutuklandı
09:09 MİT Başkanı Kalın, Türk Devletleriyle ortak alarm sistemi kurduklarını duyurdu
09:07 Elon Musk'ın beyin çipi firması Neuralink, insan beynini Grok'a bağladı
20:27 Akdeniz'de Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem
20:17 Kayseri'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi
19:59 Ajan eşlik etmiş! Bolsonaro'nun ABD'ye kaçışında Mossad izi
19:56 Brezilya'nın en büyük kripto borsası saldırıya uğradı
19:46 Trump'ın Florida'daki malikânesinin yakınlarında uçak düştü: 9 ölü
19:36 Husiler: Suudi Arabistan'daki Cizan Havalimanı'nda askeri uçağı hedef aldık
19:29 Tokayev: Rusya Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci olarak katılmalı
19:22 Pezeşkiyan: Hamaney, ABD'yle diyalog için hükümete 'bazı yetkiler' verdi
19:04 Bahçeli'nin kız kardeşi Serpil Bahçeli hayatını kaybetti
18:48 Sarıgül soruşturması: 4 kişi hakkında tutuklama talebi
18:24 Azerbaycan yeni hava savunma sistemleri mi alıyor?
18:21 Petrol fiyatları Hürmüz görüşmeleri nedeniyle düşüyor
En büyük hayallerimden biriydi
Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ’da sahne alan Aleyna Tilki, “’En büyük hayallerimden biri Selda Bağcan ile tanışıp beraber türkü söylemekti. Çok şükür hayallerimden birini daha gerçekleştirdim” dedi.