ESKİŞEHİR/İHA - 11 Mart gecesi bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir’e gelen ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman (32) ile arkadaşı Volkan Karaca, konakladıkları otelin önünde E.D. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğramıştı. Karaduman ve arkadaşı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı.
Volkan Karaca, geçtiğimiz hafta tedavisinin ardından taburcu edilirken Emrah Karaduman’ın ise Genel Cerrahi Servisinde tedavisi sürüyor. Ünlü sanatçı Aleyna Tilki ise, ilk günden bu yana Emrah Karaduman’ın başından ayrılmayarak, ünlü DJ ve besteciye tedavi sürecinde gösterdiği ilgi ve alakayla destek oluyor.
Tilki, kahvaltı yapmak için ayrıldığı hastane çıkışında İhlas Haber Ajansı (İHA) mikrofonuna Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin olarak, “Süper" dedi. Tilki, “Ne zaman taburcu olacak?” sorusuna ise, “Bilmiyorum” yanıtını verdi.
Karaduman ve arkadaşına bıçakla saldıran E.D., ilk olarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakılmış, daha sonra itirazların ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
10:58 Rapçi Killa Hakan yoğun bakıma alındı
10:56 Altın fiyatlarında kritik eşik: Bankalar ne bekliyor?
10:35 Fon soruşturmasında gelişme: Eski SPK Kurul Başkan Vekili Enver Usca dahil 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı
10:31 Ukrayna'da skandal: Gizli 'işkencehane' ortaya çıkarıldı
10:20 İran'dan ABD'ye uyarı: 'Savaşın coğrafyası bölgeyle sınırlı kalmaz'
10:18 Ekim ayı enflasyonu belli oldu
09:14 Altın fiyatlarında kritik eşik: Bankalar ne bekliyor?
09:12 Eski Borsa İstanbul Müdürü Korkmaz Enes Ergun tutuklandı
09:09 MİT Başkanı Kalın, Türk Devletleriyle ortak alarm sistemi kurduklarını duyurdu
09:07 Elon Musk'ın beyin çipi firması Neuralink, insan beynini Grok'a bağladı
20:27 Akdeniz'de Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem
20:17 Kayseri'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi
19:59 Ajan eşlik etmiş! Bolsonaro'nun ABD'ye kaçışında Mossad izi
19:56 Brezilya'nın en büyük kripto borsası saldırıya uğradı
19:46 Trump'ın Florida'daki malikânesinin yakınlarında uçak düştü: 9 ölü
19:36 Husiler: Suudi Arabistan'daki Cizan Havalimanı'nda askeri uçağı hedef aldık
Emrah Karaduman’ın başucundan ayrılmıyor
Aleyna Tilki, 11 Mart gecesi Eskişehir’de bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman’ın ilk günden bu yana başından ayrılmıyor.