İSTANBUL/İHA- FETÖ’den tutuklu Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın evinde 2011 yılında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Defne Joy Foster, ölümünün 8. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki mezarının başında anıldı. Anma törenine anne Hatice Foster ile merhum oyuncunun yakınları ve arkadaşları katıldı. Anma töreninde Defne Joy Foster’ın mezarı başında toplanan yakınları dualar etti.
Törende, anne Hatice Foster’ın kızının mezarının başında ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Anne Foster, daha sonra ağlayarak kızının mezar taşına sarıldı. Uzun süre kızının mezar taşına sarılan Hatice Foster’ı yakınları teselli etti.
Kızının 8. ölüm yıldönümünde mezarının balına gelen anne Hatice Foster, "Çok özledim, çok. Canım kızım burada yatıyor. Topraklar doydu ona, ben doyamadım. Allah’ın tecellisi. Söyleyecek bir şey yok. Ona bunu yapanların 5 katını çeksin istiyorum. Torunumu göstermiyorlar bana. Fotoğraflarına bakıyorum ancak’’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
"AHMET ALTAN BAŞ SAĞLIĞI DİLEMEK İÇİN BİLE ARAMADI"
Altan ailesinin kendisini baş sağlığı dilemek için bile aramadığını belirten Hatice Foster, "Sen kızımı can çekişirken bırak, sokaklarda doktor aramaya çık. Hastaneye 3 dakika uzaklıkta evi. Ambulans gelse kızımı hemen kurtaracaklardı. Altan kardeşlere neler yazıyorum ama çıkıp karşıma delikanlı gibi cevap veremiyorlar. Bana bir başın sağ olsun demediler. Gazeteler ilan verdirdiler, su testisi su yolunda kırılır diye. Onların ki kırılsın inşallah" diyerek tepki gösterdi.
"KEREM ALTAN’IN ALDIĞI CEZA VİCDANLARI RAHATLATMADI’’
Defne Joy Foster’in ölümünde yardım ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemekten Kerem Altan’ın aldığı cezayı yetersiz bulan Avukat Ayşegül Mermer, "Kerem Altan yardım ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemekten cezalandırıldı. Biz o davayı açmak için çok mücadele verdik. Önce kapanmıştı, itiraz etmiştik. Kabul edilmedi. Son olarak Adalet Bakanlığına göndermiştik. Bizim iddialarımız kabul edilerek dosya geri dönerek dava açıldı. Sonuç olarak cezasını aldı. Tabi ki bu ceza vicdanlarını rahatlamadı. Hatice hanımında acısı bu yüzden taze kalıyor’’ ifadelerini kullandı.
01:01 Arap basını Kante transferinin perde arkasını yazdı
00:43 Epstein adası nerede? Epstein adasına giden ünlüler kimler?
00:37 Trump: 'Epstein bana komplo kurdu'
00:29 Kasımpaşa kulübü satıldı: Yeni sahibi Kazancı Holding oldu
00:26 Suriye, petrol ve gaz araması için ABD ve Katar merkezli iki şirketle anlaştı
00:20 Türkiye’de bir avukata 430 kişi düşüyor: Sayılarla büyüyen hukuk eğitiminde kalite tartışması
23:41 Trump: Hamaney çok endişelenmeli
22:46 Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Tom Barrack'la bir araya geldi
16:04 Yapay zekanın görünmeyen bedeli: Su krizi ve sürdürülebilirlik ikilemi
16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgede barıştan yanayız
15:58 2025'te her gün ortalama 330 esnaf kapısına kilit vurdu
15:56 Buzulların altında saklanan 34 milyon yıllık 'Kayıp Dünya' keşfedildi
15:54 Rapor: Çatışmalarda son 18 ayda 100 bin sivil öldürüldü
15:51 Eski Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis: Kapitalizm çoktan sona erdi ve bunun farkında bile değiliz
15:50 FETÖ'nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein'in de avukatı çıktı
15:48 Epstein tsunamisi Almanya'ya uzandı: Deutsche Bank, Merkel ve AfD listede
Defne Joy Foster mezarı başında anıldı
Fetö'den tutuklu Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden oyuncu Defne Joy Foster, ölümünün 8. yıldönümünde mezarı başında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.
